Elképzelhető, hogy 2014-től Skoda típusú villamosok futnak a budapesti 1-es villamos vonalán, a Napi Gazdaság információi szerint ugyanis ez a cég adta be a legalacsonyabb, 78,3 milliárd forintos ajánlatot a csütörtökön zárult tenderen - olvasható a lap pénteki számában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Azért nem ártott volna, ha kissé jobban pontosított cím lenne!

A Skoda cég ugyanis egyaránt gyárt személygépkocsikat, és kötött-pályás járműveket - így trolibuszokat, városi villamosvasúti szerelvényeket, villamos mozdonyokat.
Így a cím alapján bármelyik járhat a villamos síneken - elviekben.
Más kérdés, hogy a villamos vágányokon mit keresne a trolibusz és megnézném egy fővonali villamosmozdony miként képes a szűk ívsugarú kitérőkön közlekedni!

Ha meg a cikket tovább olvassuk, újabb marhasággal folytatódik.
Ugyanis ugyan hol futnának egy tender győztes cég városi villamoskocsijai, mint a városi villamosok számára kiépített vágányhálózat sínjein?

Így tupírozzák a híreket a libsi médiák, még magyarul sem igen tudó firkászai!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.