További jelentős rezsicsökkenést hozhat Pécsett egy most induló energetikai program. A panelházak lakói akár ötven százalékkal is kevesebbet költhetnek energiára.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
80 millio forint? Erre vannak annyira oda? Hiszen ez Pesten egy kozepes helyen felepitett csaladi haz erteke,...EGY haznak az erteke,... Nem 800 milliot akartak mondani? De szamithatjuk ugy is, hogy ez nehany kepviselo puccos autojanak az ara,...40 ezres rezsi egy panellakasban? Pesten egy 56 negyzetmeteres panellakas futese, villany gazfogyasztasa egyuttesen alatta marad 40 ezer forintnak,... Pecsiek, szoljatok errol valamit, hat ilyen draga a lakasfenntartasi koltseg jelenleg arrafele? Ez rettenetesen szomoru,...:o(( Akkor viszont 80 millio annyi, mint csepp a tengerben,...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.