A beruházások durván visszaestek negyedéves és éves alapon is, az energiaiparban például 30%-kal. . A nemzetgazdasági beruházások az idei első negyedévben éves összevetésben 8,7 százalékkal, negyedéves összevetésben 3,8 százalékkal estek vissza – közölte a KSH pénteken.

Forrás: index.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Ahogyan várható is volt.
.
"Minden tézis magában hordja antitézisét, mígnem feloldódnak a szintézisben."
TÉZIS: a kormány "rezsicsökkentése";
ANTITÉZIS: a szolgáltatás mennyiségének és minőségének romlása;
SZINTÉZIS; a polgárok nem számottevően kevesebbet fizetnek a számottevően romló szolgáltatásért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
@spu00: tisztelt uram, azt hiszem az a probléma, hogy ön közgazdasági diplomával bír, a Fidesz mutyik kibogozásához pedig büntetőjogász végzettség kell. Csak ez lehet a probléma, na meg a szemellenző. Az se segít!
Hellcat
@spu00: Hát nekem nagyon úgy tűnik pedig, hogy csak a szidás megy, öregkor ide vagy oda...bebújunk a diploma mögé, lehülyézzük aki mást mond, a kínos kérdésről eltereljük a szót. Tipikus fidesznyik. Elhiszem én, hogy ott a 2 szép végzettsége. Gratulálok hozzá. Biztos akkor még nem volt szétverve a felsőoktatás mikor szerezte.
"fogalma sincs a magyar nyugdíj rendszer működéséről" vagy "közgazdaságilag tényleg analfabéta"...most teljesen őszintén...ha írtam is valami rosszat...ennyire rosszat írtam? ENNYIRE? Hogy csak a szidást sikerült kihozni belőle? Ha vitázni akart volna nem kezdett volna el hülyézni már az elején. A MOL biznisz meg azt jelentette, hogy megvettek pár marha szép nagy gáztároló barlangot amit soha senki nem fog már használni. Mert volt ilyen része is. Aztán ezek után írhat bármit. Igen elkeseredett lehet a fidesz ha már ilyen szakképzett bérkommentereket küldenek ide. Sikeresen bemutatkozott nálam. Erre mást nem tudok mondani.
Hellcat
@spu00: De ha esetleg ez lett volna a célja, akkor még leírhatom ezt is hogy "FELADOM ÖN NYERT!" Nem látom értelmét ennek a folytatásának, mert okoskodáson hülyézésen kívül, meg terelésen kívül más nagyon nem volt. Gratulálok szép volt. Tessék nyomni egy "Prt Sc" gombot kinyomtatni és holnap felvenni érte a bónuszt a pártházban.
spu00
@Hellcat: Sajnos Önök beteg emberek. Önök nem tudnak valós dolgokat értelmezni, meg nem történteket valóságnak mondanak. Én életemben még embert nem hülyéztem le, mert az nem lehet egy ember hibája,mert ha annak születik, vagy azzá válik, az mindig az adott körülmények következménye, melyről nem tehet, külső hatások eredménye, mely számára védhetetlen és sajnos ezt sokan ki is használják saját érdekük érvényre jutásáért. Ez nem ment fel senkit , csak a vesztesek táborát növelik, de ha jól érzik ott magukat?
Hellcat
@spu00: Szóval most már beteg is vagyok? "Önök nem tudnak valós dolgokat értelmezni, meg nem történteket valóságnak mondanak" Téved, ebben Önök a nagy mesterek...olyan dolgokat szajkóznak megállás nélkül amik nem valósak, például a Bajnai-libázás, vagy a trafikmutyi lebukásakor is mindenki hibás volt még a Philip Morris is! Több mint 3 éve a fidesz kormányoz, de eddig még semmi rosszért nem vállalta a felelősséget, mondjuk jó nem is nagyon történt. Csak az EU volt a hibás, a szocik, az IMF, a Bank a telefontársaság a közművek meg mindenki aki áthárította az átháríthatatlan adót. Ha minden jól megy nekik, akkor nagy szakértelmükben még a parlamentet is összedöntik hamarosan. Az meg hogy valakit burkoltam küld el a fenébe vagy nem az a végterméken már nem változtat. Éljen boldogan a kis eszméivel! Szemellenzőt tessék éjjel nappal hordani mert még a végén meglát dolgokat amik nem biztos, hogy tetszeni fognak. Minden jót.
spu00
@Hellcat: Úgy látszik Önöknek újra kellene születni, de hát ez nem megy, ha meg így is jól érzik magukat, Isten neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.