A történetét a BKV-figyelővel megosztó Csilla épp egy fogászati műtétről tartott hazafelé némiképp kótyagosan felpüffedt arccal. Érvényes bérlettel tartott a metró Kálvin téri lejárójához, ahonnét már messziről hallotta az ellenőröket: "Nézzétek már itt jön a kis down kóros (sic!), na vele jól kitolunk. " Amikor felmutatta a bérletét, az egyik női ellenőr kikapta a kezéből, kivette a bérletszelvényt a tokból és a fény felé fordítva nézegette majd közölte, hogy ez hamis és elkobozza. A nő ezt is kikapta a kezéből, majd utasította férfi kollégáit, hogy távolítsák el a hölgyet az állomásról. „A nő még utánam kiáltott, hogy legközelebb apám fa.. án közlekedjek, de ne az ő metrójukon.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: SwordFish
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Az ilyen barmokat be kellene verni az árvédelmi töltésbe, sűrűn egymás mellé. Szádfalnak még jók lennének.
JAJMÁR
Lehet, hogy nekik az a szórakozás, ha aláznak másokat. Ki kellene rúgni őket.
A down kóros sem tudta volna megvédeni magát :(
egyébként ők általában jó emberek.
khmm
megaláztak egy külföldön dolgozó és a TB-t odakint fizető, a magyar államra rászaró, itthon , százezrekért fogászati kezelést kihasználó, a metróban ingyenes, mert neki megjár, odakint, megint ránkb@szó picsának.. milliós fogsora miatt ébredjen már rá ..HOGY LE LOPJ..
dömdödöm
mocskos egy szemét tetű banda ,mindig is azok voltak ,valami jöttment román kapás kaszás parasztokból vanak összeverbúválva. :-((((((((((((((((((
dömdödöm
Sikerült Budapestből egy utolsó balkáni mocskos lakosságellenes koszos tetves várost csinálni . Meg kellene már végre válogatni kiket alkalmatzok és kiket bítzok meg ennek a városnak a vezetésével .:-(((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.