Árvíz FM néven árvízvédelmi rádiót indít vasárnap reggel 8 órától a közmédia. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) gyártásában készülő műsorok a nap 24 órájában hallhatók lesznek - közölte az új csatorna vezetője az MTI-vel.

Tóth Tamás Antal elmondta, a rádió a korábbi Neo FM frekvenciáin sugároz majd, így Budapesten például a 100.8 MHz-es frekvencián lesz fogható.

Tájékoztatása szerint a rádió a tervek szerint 30 napig sugározza majd adását. A műsorokat a közmédia munkatársai gyártják, illetve azok alapvetően a közmédia híreire épülnek.
Tóth Tamás Antal arról beszélt, a csatornán folyamatosan tudósítanak majd az árvízi védekezésről.

"A rádió nonstop nyomon követi az eseményeket, élő műsorvezetéssel, helyszíni tudósításokkal" - mondta az árvízvédelmi rádió vezetője, hozzátéve: a szervezési munkák és a menetrend kialakítása jelenleg is tart.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
De azért muszáj volt Dankórádiót csinálni a körzetiekből. Ott meg párhuzamosan megy az ihajja-csuhajja. Dankót ráküldhették volna eleve a Neo frekvenciájára, ahogy írtam is annak idején, a körzeti műsorgyártás pedig megmaradhatott volna. De nyilván nem ez volt a cél, hanem a műsorkészítés megszüntetése, emberek kirúgása. Kalap szar az egész MTVA.
Dr. Felipe
Gondolom a zorbánc fog folyni belőle.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr. Felipe: vagyis a korábbi Neo FM frekvenciáin sugároz majd,,,,,,,, nabakker. ez mindent elmond,,,
csikknorisz
Arra azért kíváncsi leszek, mi a jó fittyfenéről fognak 30 napig beszélni, mikor már most, az indulás napján is eléggé erőltetett, de még aktuális legalább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.