Az államilag koordinált mutyizást bőven elég a továbbiakban is egyszerűen letagadni, mert teljesen törvényes adatokat eltitkolni, sőt, nyomozást sem lehet indítani. Ha valami gáz van, akkor meg azonnal lehet törvényt módosítani. Idősb Sánta János szerint azzal a bajai lakással sincs gond, ahová 25 céget jelentettek be, összesen 90 trafikgyőzelemmel.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát azt hiszem visszasírjuk még a nokiás dobozok világát. Az semmi nem volt ezekhez a nagy rablásokhoz képest.
SLAakku
“Egyszer volt, hol nem volt, avvót, hogy mán szabad választások keretibe kitakarodtak a magyarok fődjirűl a tatárok, oszt I. Fülkefor lett a kerál.”

“Vót es öröm, vígan zakatót a Nemzeti Együttműködés Rendszere, Rolex karóra se jobban.

Még pár bakarasz, pár csipisz iramodás, oszt eppoly jó lesz minékünk, mint Kádár apánk alatt az annóba, teprenkedett a nép, mer mind azt látta a keráli tévébe, hogy siker hág sikerre, sarkalat sarkalatra, és kalap.

Rendes, istenfélő magyar nép vót, nem úgy, mint az előző, emmán tutta, hogy csak az lessz, ami bé vagyon ígérve, megszorítás penig nem vót, amíg meg nem haltak.”

Parti Nagy Lajos: Fülkefor és vidéke – Magyar mesék
SLAakku
A Fidesz pártigazgatója által vezetett Ferencváros, Fa Nándor cége, valamint a Nyerges Zsolthoz köthető szolnoki vízlabdaés kosárlabdacsapatok kapták a legnagyobb támogatást tavaly a Szerencsejáték Zrt.-től – közölte a Világgazdaság. A Kubatov Gábor elnökölte Ferencváros 250 milliót kapott, Fa cége 100 milliót, a Simicska Lajos üzlettársához köthető szolnoki csapatok pedig 90 milliót. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pedig félmilliárd forinttal támogatta a Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítványt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.