A Fidesz-szavazók jelentős része ezt kétségkívül kínosnak tartja, közülük sokan az ortodox, normális gazdaságpolitika hívei, és fölötte állnak a Selmeczi Gabriella sajtótájékoztatóival megcélzott szintnek. Nemcsak az ellenzéki szavazók, ők is olyan országban szeretnének élni, ahol nem éheznek százezerszám gyerekek, és amelyik miatt nem kell szégyenkezniük, ha véletlenül Hegyeshalmon (de mondhatnánk Párkányt vagy Biharkeresztest is) túl akad dolguk. A választások másnapján ők is fellélegeznének, ha kiderülne, hogy bár sok a bizonytalanság, de már bizonyosan nem kell félniük elmondani a véleményüket, mert nem fogják érte kirakni a munkahelyükről őket, fel- és lemenőiket vagy házastársukat.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Sede: Nem azt állítom, hogy nincsenek, csak nincsenek elől. Nem egyszerű a dolog, hiszen támogatni csak azt lehet, akiről tud az ember, akit ismer. Ezért kérdezem én, hol vannak?
EGyébként a nagy szavak csak nagy szavak maradnak.
JAJMÁR
@SLAakku: Alap, hogy számomra fontos. Egyet is értek veled, csak szerintem ez kevés.
SLAakku
@JAJMÁR: Ajánlom az alábbi honlapokat!

Részvételi demokráciát, új alkotmányt,

...hogy az emberek valóban ellenőrizni tudják a politikusaikat, bele tudjanak szólni az életüket érintő helyi döntésekbe, és hogy valódi társadalmi részvétellel kialakított, mindenki által elfogadott, a részvételi demokráciát és a szociális jogokat garantáló alkotmánya legyen az országnak.

negyedikkoztarsasag.hu/

...a részvételi hajlandóság növelése a likvid demokrácia eszközével. Ez egy olyan demokrácia, ami a képviseleti demokráciát fokozatosan felváltja.

kalozpart.org/politikankceljaink/celjaink/
SLAakku
JAJMÁR van véleményed a a likvid demokráciáról?
SLAakku
JAJMÁR van véleményed a a likvid demokráciáról?
vidi500
@Sede: "ha teljesen kihaltak a tisztességes, az országért valóban tenni akaró emberek, akkor zárjuk be ezt a kócerájt (Magyarország) és hintsük be sóval."

Ezt már úgy is meg akarta tenni Churchill 1945-ben Jaltán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.