Az elmúlt bő egy évtizedben harmadszor fenyegeti az áradás Bátát, amely talán az utolsó kritikus pont a dunai árvíz levonulása során. A védekezéshez nagy erőket mozgósítottak, és hétfőn még Orbán Viktor is tiszteletét tette. A rohammunkában épülő gát elvileg készen várja a tetőzést, de az alacsonyan fekvő házak kertjében szinte mindenhol áll a víz. Mire az árvíz az alsó-Dunára ért, alábbhagyott az önkéntesek lelkesedése, viszont a honvédség végre megmutathatja, mit tud.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Azt a harcot, amit most Orbán diadallá készít elő a napokban, nem most vívták és főleg nem ő! Gyomorforgató módon teszi magáévá évszázadok tapasztalatát és tízezrek mostani munkáját! Elárulok én egy dolgot kedves vezető: ha otthon ülnél és egy szót sem szólnál, csak természetfilmeket néznél az Amazonasról, a Duna akkor sem szakítaná át a gátat sehol, és akkor is átszakítaná, ha úgy akarná a természet, hogy szakadjon, ha a világ összes tévétársasága közvetítené heroikus küzdelmedet a gáton...
lantos
@Manhattan: Na, te is mondtál (írtál) egy nagy semmit:D
Manhattan
Elhíresült az a mozzanat, amikor a kormányfő élőszóban, mobiltelefonon keresztül jogot alkotott: „Semmilyen utasítás nem hajtható végre, csak ha a Bakondi úr vagy én mondom.” Az, aki így, prompt és puszta szóval jogszabályokban meghatározott utasítási jogosítványokat megsemmisíthet és kisajátíthat, csak olyan személy lehet, aki mindent megtehet. És fel sem merül, hogy ne tehessen meg mindent. A többnapos előadás-sorozatnak az volt a nagyon határozott és egyértelmű üzenete, hogy a hazánkra leselkedő veszélyek elhárításának garanciája egyetlen személy, aki mindenhol ott van (omnipraesens), mindent tud (omnikompetens) és mindenhez hatalma van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.