Budai Parkszínpad, málló vakolat, doh, nyolc férfi. Novák Előd (A Férfi Akinek Mindenről Alföldi Róbert Jut Eszébe) lép elő, feszül rajta a hószín póló, szemüvegén kacéran csillan a napfény. Szörnyű leleplezésbe kezd.

Megtudjuk, minden bizonnyal a homoszexuális és/vagy a zsidó lobbi irányítja a kormányzati kultúrpolitikát, különben hogyan is vetődhetne fel, hogy Alföldi Róbert újra színházhoz juthat Magyarországon. „Ha Ferenc pápa is beszélhetett a meleglobbiról, akkor Orbán Viktor is válaszolhat erre a kérdésre” – húz parádés párhuzamot a melegügyi szakértőként is értelmezhető honatya, utalva arra, hogy miniszterelnöki állásfoglalást követel az ügyben.

Fontosnak tartja elmondani, hogy jobbikos önérzetet és ízlést sért a "homoszexuális provokáció", aminek egyébként "komoly nemzetbiztonsági kockázata" is van, hiszen "a melegek zsarolhatókká, támadhatókká válnak". (Azt a tényt mondjuk figyelmen kívül hagyja, hogy az eddigi egyetlen, vállaltan meleg kormánytagot, Szetey Gábort a jobboldalhoz tartozó Lánchíd rádió ekézte.)

Fény derül arra is, miért van "egyre nagyobb befolyásuk a melegeknek". A nováki sejtés lényege: „A homoszexuálisoknak, értelemszerűen nincs családja, ezért sok a szabadidejük.”

További szakértések Novák Elődtől a hír24.hu cikkében >>>

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Szánalom és szégyen, hogy ilyen hibbant kis mitugrászok osszák az észt a parlamentben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Nem normálisak, miért kell ennyit foglalkozni ezzel a dologgal? Novák már borzasztó uncsi ebben a témában (is!)
Tekla
Nekem tetszik ,hogy végre valaki úgy világítja meg az állott vizet ,hogy egyeseknek ez már uncsi. Nekem a sok önző, semmivel nem foglalkozó politikus és az Alföldi és a melegek is uncsik.
magyarbakancs
Állítólag a Nyugati pályaudvar WC-ben tartott fogadó órát.?
valakiaki
Ebben az országban komcsik komcsiznak, zsidók zsidóznak és buzik buziznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.