A Gipsz Jakab-baki révén ismertté vált nőszervezet egy honlappal kapcsolatos munkájával indokolt egy pályázaton elnyert 10 millió forintos támogatást. Csakhogy a közreműködésükkel készülő „magyar civil összefogás” portálját egy internetről letölthető szoftverrel még programozói ismeretek nélkül is össze lehet dobni, és a fenntartása sem emészthet fel súlyos milliókat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
Gipsz Jakab asszony mi került 30 milkába?
űrbán
Hé fideszférgek, én megcsinálom 5 milláért, a többit meg elisszuk? Na pofátlan pöcsfejek?
SLAakku
@űrbán: Arra várhatsz, hogy feleznének! Ha igen már nem itt állna az ország.Kirekesztőek.
human
A műsorvezető megpróbálja kideríteni, mi kerül 1 millió forintba havonta a portál fenntartásában. Gipsz Jakabné arra utal, hogy tudósítóik vannak és ez is a költségek közé tartozik. Mikor Olga rákérdez, hogy akkor újságírók járják az országot a hírekért, mint más portálnál. No ekkor Gipsz Jakabné besokall a témából és terelni kezd. Valamire rátapintott Olga. És ez az lehet, hogy az újságíróiknak kifizetett pénzekről sincs írásos igazolásuk. Azt hitték elég beböffenteni, hogy a honlap fenntartás 1 millába kerülhet havonta. Aki viszont rendelkezik honlappal az tudja, hogy a fenntartási költség rendkívül kis tétel. 5-10 ezer lehet havonta. Egyetlen nagy költség lehet, a honlap elkészítése. Mivel ingyenes tartalomkezelőről van szó ez egyszeri max 100 ezer Ft lehet.
SLAakku
"A hvg.hu már a gipszjakabos egyesületi mérleg láttán megkereste az Emberi Erőforrások Minisztériumát azzal, hogy mutassák meg a nőszervezet által benyújtott pályázatokat. Választ eddig nem kaptunk, így egyelőre nem tudjuk, hogyan osztja be a 10 millió forintos támogatást a 30 ezer forintért létrehozható portál fenntartására."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.