Arra kérem azokat a női civil szervezeteket, akik engem most támadnak, fogjunk össze, és az általunk elnyert pénzt közösen költsük el – ezt Pethő Annamária mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület elnöke elmondta: ennek érdekében be fog adni egy módosító kérelmet, és azt szeretné, ha közösen valósítanának meg egy rendezvényt, ami a nőkért van. Azzal kapcsolatban, hogy eddig a szervezet bírósági adataiban tisztségviselőként Gipsz Jakab és Hát Izsák volt megnevezve, Pethő Annamária azt mondta: adminisztrációs hiba történt, amit ki fognak javítani. Az éves beszámolót könyvvizsgáló csinálta, ez számszakilag rendben volt, a technikai kérdésekkel nem foglalkoztunk – tette hozzá. Az egyesület vezetője elmondta: 10 millió forintot a polgár portál létrehozására és üzemeltetésére nyertek el. Pethő Annamária szerint egy ekkora kapacitással működő honlapra ez nem nagy összeg, hiszen ez olyan, mint egy hírügynökség, napi 50-100 ezer ember nézi,...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Azzal kapcsolatban, hogy eddig a szervezet bírósági adataiban tisztségviselőként Gipsz Jakab és Hát Izsák volt megnevezve, Pethő Annamária azt mondta: adminisztrációs hiba történt"...na ja.
Dr. Felipe
Jaja, már a kaya ibrahim és a joszip tot is adminisztrációs hiba volt és most ott folytatják ahol 2002 ben abba hagyták. Most jött el a gipsz jakabok és hát izsákok világa.

Lopnak csalnak hazudnak, rohadék maffiajobboldal.
kedwes
NEM!!!
A pénzt ÉN A NÉP akarom elkölteni magamra!
Egyáltalán nem a KÖZ tisztviselők luxusára!
QQCSI
Pethő Annamária egy aoljadék Q ,
akinek még annyi esze sincs, hogy
valami hihető hazugsággal álljon elő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.