Több mint egy éve sikertelenül próbálja létrehozni Pintér Sándor az iskolarendőséget. Tavaly tervbe vette, hogy az oktatási intézményekbe irányított rendőrök akár testi kényszert is alkalmazhassanak a rossz, törvényszegő diákokkal szemben, idén már arról beszélt, hogy az iskolaőrök a tanárokhoz hasonlóan a tantestület tagjai kellene legyenek. Ám a belügyminiszter eddigi ötletei elvéreztek, legutóbb a Budapestre szerencsétlenül kiírt iskolarendőri pályázat volt eredménytelen. Közben Pintér a pedagógus szakszervezetekkel, a kormánypártok két erős emberével, Pokornival és Hoffmannal, illetve az ombudsmannal is megküzdött az elképzeléseiért, a viták most újranyílnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
De kár, hogy nem sikerül neki, pedig milyen jó kis jelentések készülnének a tantestületről is...
tipródó
Persze hogy kell iskola rendőrség. HÁNY iskola is van az országba??? Ebbe mindbe a Pintér úr"""" régi"""" biztonsági cégei adnák a szakképzett és kiképzett őröket, Legalább /mert szívük van/ 6-8 száz forintos óra bért fizetnének. Amely után a megrendelőnek, tehát az államnak rögtön ki is számláznák a minimum 3ezer Ft órabért plusz költségeket.
Ehhez képest a trafik akció csak gyerek zsúr.
mátmar
Már az iskolában kezdődjön a megfélemlítés.
human
@tipródó: Nekem is ez a sanda gyanúm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.