Megduplázzák a tranzakciós illetéket - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. Így a készpénz esetében az illeték 0,3-ről 0,6 százalékra, míg a banki tranzakciók esetében 0,3-ról 0,4 százalékra....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Mert mi nem vezetunk be ujabb adokat, csak ujabb modokat talalunk a penzkeresetre a lukas koltsegvetesbe,... (Mondjuk az senkit sem erdekel, hogy ki lukasztotta ki, ahol szepen folyik kifele a penz...). Mi van, kell a trafikosoknak az uzletinditashoz a zse'?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vespa crabro
@Mobil123: ... ezt tényleg csak 1, 2, 3-ra lehet így elmondani:-)
Mobil123
@Vespa crabro: Na !Hát nagyon felkaptam a vizet.
Dr plágium
Varga így ünnepli a gyermeke születését!
csegala
Hát igen! Ez a "nem megszorítások kormánya". Ha jövőre ezek győznek a választásokon, nekünk végünk. Éhen hal a fél ország, a másik fele meg csak azért nem, mert kell nekik a cseléd.
Úgyhogy jó helyre született a Varga baba. Nem kell attól félnie a papának, hogy a gyerekből közmunkás lesz, ha felnő.
coni
Az emelés másodlagos hatásaként tovább nő a munkanélküliség, csökken a fogyasztás, a hitelezés, a beruházás, az egész gazdaság, de elsősorban, TOVÁBB NŐ A KÖLTSÉGVETÉS HIÁNYA
Nem lenne rossz ha a kormány felvenne egy közgazdászt, mert az elmagyarázná, hogy ez vissza fog ütni. Ha már az Unió, ezzel éppen ellentétes ajánlásait nem olvasták el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.