A baloldallal ellentétben mi nem hagyjuk, hogy a nyugdíjak és a bérek csökkenjenek! - reagált a Fidesz-frakció Józsa István MSZP-s országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatójára. Mint írják: a szocialisták pénzügyi tanácsaiból nem kér az ország, miután ők azok, akik tönkretették és csaknem Görögország sorsára juttatták Magyarországot. Az ő hibájukból volt eddig Magyarország büntetés alatt és szenvedtek el éveken át megszorításokat a magyar emberek - fűzik hozzá. A mostani pénzügyi intézkedések ahhoz szükségesek, hogy végérvényesen kiszabaduljunk a túlzottdeficit-eljárás alól - jegyzik meg, hangsúlyozva, elég volt abból, hogy a magyar emberek fizetik meg a Gyurcsány-Bajnai-kormányok szélsőséges gazdaságpolitikájának árát. A fokozott tehervállalást ezúttal is az extraprofittal rendelkező ágazatoktól, illetve az üzleti szférától várja a kormány ahhoz, hogy az ország talpra álljon és megszabaduljon a túlzottdeficit-eljárástól - zárul a közlemény.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na persze !
Azért emelnek adót és mindent, az utolsó fillért is kiszedve az emberek zsebéből !
Álnok, álszent cinikus banda vagytok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Mire ez a nagy jókedv?
lópicigáspár
A bérek nem is csökkennek, de a reál értékük már sz@rt se ér!!
pacsni
ennèl alacsonyab jovedelemeknèl csak a misèriaba mehetunk!
kedwes
Belegondolt már valaki, ennél alacsonyabbra már nincs!
Munkahelyek szűnnek meg naponta.Ha közmunkát kapsz - ami ugye igazán büntetés végrehajtás - saját ruhádban, mindenféle hozzá járulás nélkül kell dolgoznod 49 ezerért! Ami kevesebb mint egy rabszolgára fordított költség!
Szállás, munkaruha, élelem!
human
Azt hiszem itt sokan túl egyoldalúan látják a dolgot. Orbán szemével kell látni. A felső középosztály és a felső osztály igenis többet visz haza. Adókedvezményekkel és rezsicsökkentéssel támogatják őket. A bankok a jó ügyfeleknek a tranzakciós adót is könnyebben lenyelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok