Az ATV internetes oldala úgy értesült, Gyurcsány Ferenc semmilyen formában nem indul a 2014-es választásokon, a párt részéről azonban hevesen tagadják ezt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@entero: Nem annyira ő bukott, hanem az MSZP. A választáskor már nem ő volt a miniszterelnök, de ez a lényegen nem változtat.
A bal oldali összefogás sikerességét, vagy sikertelenségét ráérünk megtárgyalni 2014-ben, a választás után. Addig az egész egy gumicsont, amin rágódhatunk.
rokker33
@kkalman: nem akarok senkit se védeni de csakis Gyurcsány Ferenc a hibás,hogy az Mszp megbukott és a Fidesz megkapta a 2/3 ot!Ha nem szerencsétlenkedik és csendesen teszi a dolgát akkor nem pártoltak volna el ennyien az Mszp-től de nagyon elkúrta és csak is Ő tehet róla hogy az Mszp-nek ilyen szánalmas a szavazótábora és most rengeteg a bizonytalan szavazó/én is beletartozom/akik nem tudnak választani,hogy a rosszat vagy a még rosszabbat válasszák!Gyurcsány pártja meg szánalmas úgy ahogy van!Kb az össz. szavazók 2-3 % szavaz rá az is nyugdíjasokból meg idiótákból áll akik még bedőlnek neki!!
entero
@kkalman: Így van, 2014 - ben majd minden kiderül.
kkalman
@rokker33: Abban egyetérthetünk, hogy a Gyurcsány a hibás a nagy bukásért, de csak részben. Ugyanúgy hibás a kényszerből koloncként a nyakán cipelt SZDSZ is, akik sokszor az ellenzék sorait erősítették kormánypárt létükre.
Azt azért fogadjuk el, nehéz úgy jól dolgozni, hogy állandóan azt kell lesni, hogy a szövetségesem mikor támad hátba. Ebből törvényszerű volt a bukás.
rokker33
@kkalman: Hát igen a Fidesz a hátbatámadásról meg a mocskolódásról híres szóval figyelnie kellett Gyurcsánynak csak mégse sikerült neki!Csak elég okt 23 át felhozni amit a Fidesznek köszönhetnek az emberek de ugye ez már rég volt és a magyar ember nagy része könnyen felejt!Sajnos!Én míg él sz@r embernek fogom tartani nem való a politikába,de még vezető beosztásba se!Törődjön bele,hogy már csak álmodozhat a hatalomról még a parlamentbe se fog bejutni!
Hellcat
Nem sok vizet zavarna ha indulna úgyhogy jól is teszi, hogy kimarad a buliból...az volna a legokosabb ha a "híveit" arra ösztönözné, hogy szavazzanak a Bajnaira. Én már csak azt nem tudom, mi lesz azzal a kurva sok emberrel akik nem akarnak szavazni, mert kiábrándultak mindenből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.