Bajnai Gordon és civil szervezetek ellen tesz feljelentést választási csalás előkészülete gyanújával a Reding-ügyben a Kereszténydemokrata Néppárt – mondta Harrach Péter. A Magyar Nemzet értesülései szerint az Európai Unió igazságügyi biztosa a Bilderberg-konferencián azt mondta: mindent megtesz a jövő évi magyar választások legitimitásának gyengítése érdekében, amerikai pénzből finanszírozott civil szervezetek és Bajnai Gordon segítségével. Viviane Reding cáfolta, hogy lejáratókampányra készül Magyarország ellen. A magyar külügyminisztérium egyelőre tájékozódik Reding ügyében.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kumming
@valakiaki: és ők térdre is borultak. Aztán ha már ott voltak, le is pippantották.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
és hol tesz feljelentést ? A nyóckerben vagy a teve utcában ? Megnézném azért az ügyeletes tiszt arcát amikor a harrach beslattyog és előadja ezt a baromságot :-)
Mi járatban ? Feljelentést szeretnék tenni ? ki ellen és miért ? bajnai ,reding ,és a bilderberg csoport ellen választási csalás előkészületének gyanúja miatt . Igen . Bizonyíték ? asszongyák félnek az emberek ! nem elég ,még bizonyíték ? egy olasz beépített ügynök aki nem akarja magát felfedni . Na kedves uram ! Legyen szíves visszafáradni a parlamentbe vagy bárhová innen kifelé !!! :-)
valakiaki
Nem számít! Most nyert a Hagyó véglegesen és minden vád alól felmentették, de nem baj, ő már "nokiásdobozos emútnyócéves"! Ha vesztenek akkor meg választási csalásra hivatkoznak, hisz emlékszünk még, ezt minden alkalommal eljátszották. Amőbaagyú fideszes beveszi, amőba agya eltárolja, beégeti, hitében megerősödve szavaz újra arra aki manipulálta szegény ostoba állatját, ez a lényeg.
bagira
Szeretnének ők is egy rágalmazási pert? Szinte sírva könyörög érte ez a seholsincs pártocska :-)
kkalman
Egy nemlétező párt súlytalan vezetői, miután telepakolták a gatyájukat, ahelyett, hogy kimosnák, a bírósághoz fordulnak, hogy azért lett tele a gatya, mert rájuk ijesztett a Reding. Bizonyítéknak bemutatják a gatyájukat.
entero
Egyszer csak bizonyítást nyernek Bajnai bűnei...Ha máskor nem is, majd ha egyszer kormányra jut. Persze azt nem biztos, hogy megéri már...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.