Összeesküvést Magyarország ellen nem a Bilderberg csoport, hanem az Orbán-Simicska csoport csinál, és ők uralják a közmédiát is – mondta Bajnai Gordon reagálva a Magyar Nemzetben megjelent Viviane Reding állásfoglalásra és a köztelevízió tegnapi ötperces összeállítására a témában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Össze kell fognunk,hogy leválthassuk őket! Bajnai Gordonnak naprakész programja van az ország rendbetételére.Olyan politikus ő,aki higgadt,kiszámítható politikát folytat.Élhető és szerethető magyarországot akar,amelynek polgárai annyit érnek,amilyen emberek!Olyan országot akar,ahol könnyebb felemelkedni,de nehezebb leszakadni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
huzigálják az alvó oroszlán bajszát , jelentem veszélyes mert ha felébred harapni szokott .
Eddig még csak morgolódott és karmolgatott :(
szablyafűrész
@profon: " Nem volt közgyűlés !" ( Tokaj-hegyalja kirabklása és elosztása )
szablyafűrész
@furfang: Ne hagyd, hogy a 3 éve lejárt babkonzervet megetessék veled, mint friss, mexikói csilisbabot !
kukac50
Ennyire? Tönkre akarják tenni az országot?
human
@furfang: Nem, nem. Rosszul tudod. Csődközelben lévő cégek gatyába rázásából él a Wallis. A rendbe hozott cég haszna az ő hasznuk, ebből élnek. Sok cég van ahol a vezetőség csak kiveszi a hasznot, de nem forgat vissza és elavul a géppark, csökken a hatékonyság és a végén jön a csőd. Ekkor a Wallis befektet a cégbe és esetenként megtartja a korábbi vezetést, de szigorúan figyeli, a gazdálkodást. A haszonból pedig részesül.
Nauta
@human: A harmadik a gyagya hernyó banda amely csak nyalni tud!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.