A Fidesz-frakció álláspontja szerint a Jobbik rendzavarása ellenére is szabályszerű volt az új földtörvény pénteki zárószavazása. Rogán Antal, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője pénteki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a lehető legszigorúbb büntetés kiszabását fogják kezdeményezni a házbizottság ülésén.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Igen igaza van pártunk-és kormányzónknak,szabályosan szartak rá kinek mennyi földjét privatizálták el már az első kormányrakerülésükkor is,és aztán most jó alkalom volt a zsebszerződések,államosítás ürügyén befejezni a saját szabadsgharcosaik-pereputty,gizi sógornő,meg a haverok-javát bejegyeztetni mint" jogos magántulajdont".
Furmányos szemét kétharmad semmi máson nem ügyködik csak az orbánszekértoláson.Az EU támogatási alapjának legkézenfekvőbb eltüntetője ez az erőszakszervező földfoglaló banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.