A kormány a megszorítások helyett a gazdaság megújítását választotta - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Budapesten sajtótájékoztatón, miután megbeszélést folytatott Bernadette Ségollal, az Európai...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Megszorítás helyett a gazdaságélénkítésre törekszik! A Jó édes anyát Neki a 27 félle adó az mi? Nem megszorítás. 30%,csak a szociális hozzájárulás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
2013 . 01 . 01 . és 2013 . 07. 07 . közt 16000 vállalkozás szűnt meg . Valóban "érdekes" gazdaságszervezés" . Én inkább gazdasági csődnek nevezném , ökörbéka uraság .
tűzróka0919
@nyanya001: Lassan már csak a rablás marad mert a gazdálkodásnak lőttek .
JAJMÁR
Nagyot nőtt a vezér eme képen.
Akár a gazdaság :)
dömdödöm
Ez csak nektek érdekes gazdaságszervezés mert ti csináljátok ,mindenki másnak csak szenvedésnek tűnik . Olyan mint ha itt mindenkit europa első kisérleti állataként használnátok fel . :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.