A pancser azért pancser, hogy rontson – tartja a régi kártyás-mondás, de tökéletesen igaz ez a politikára is . Az esztergomi Fidesz-frakció ugyanis annyira magabiztos, hogy tagjai oda sem figyelnek a testületi üléseken. Még arra sem, hogy kinek a javaslatát fogják felolvasni. A budapesti Kossuth téren folyó közterület- és diktatúra-visszaállítási munkákhoz a kormánynak igen nagy szüksége lenne az Esztergomban álló Magvető-szoborra, amely az egykor a Parlament előtt álló Tisza István-emlékmű része volt. A helyi Fidesz javaslatot is tett, hogy adják vissza, cserébe kapnának egy Kossuth-szobrot. Ezt Tétényi Éva polgármester megvétózta, de várható volt, hogy Budapestre kerül majd a kompozíció, tekintve, hogy a képviselő testületben többsége van a Fidesznek. Itt jött a meglepetés: Tétényi ugyanis az ülésen nem a Fidesz képviselőinek javaslatát, hanem a sajátját olvasta fel, amit a többségben lévő kormánypárti képviselők simán megszavaztak. Tették ezt annak ellenére, hogy a polgármester...

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Nagyon jóóóóóóó !!! Megszivatta Öket a polgármesterasszony !!!
Ha harc, hát legyen harc...Ennyit a fideszes képviselök
IQ alapszintjükröl...mint a parlamentben...oda se figyelnek,
csak parancsszóra nyomogatnak
Ha leirhatnám, hogy mit nyomogassanak ...:))))))))
pacsni
@hallgatag: nemkell leirnod, hogy mit nyomogoassanak tudjuk mi azt jòl. De èn is megnyomogatnàm egyetlen egyszer, de mind orokkè! ammen!
hallgatag
@pacsni: ...de nem a szavazógombot !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.