Mintegy húszperces tapssal búcsúztatta a közönség a Nemzeti Színház Alföldi Róbert nevéhez fűződő korszakát a társulat utolsó előadásán szombaton. A Mephisto című produkció végén a játszó színészek mellett a társulat többi tagja, köztük az igazgató is meghajolt a színpadon. A Nemzeti Színház törzsközönsége meglepetéssel készült: a taps leállt, a nézők "Köszönjük! " feliratú papírokat emeltek fel, a balkonról három transzparenst lógattak ki a köszönjük felirat mellett a darabból vett idézetekkel: "jog az élethez és a szabadsághoz", valamint "to be, or not to be" felirattal, és élő trombitaszóval, az Il silenzioval búcsúztak a társulattól.

Feltöltő: Kultúr Kalandor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@verőce21: Miért vagy ennyire rosszindulatú? nem a műlelkesedés, az előre megrendezés miatt volt lelkesedés, hanem esetleg tetszett a közönségnek! Alföldi letett valamit az asztalra, nem is keveset.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@kedwes: Gondolod, hogy Vidnyászkynak sikerül? Kissé gonoszkodva azt mondom,, hogy nem láttam még szumózót magasra tett léc fölött áthussanni. Legfeljebb alatta...
silber13
@bretagne: Tudom és
n, látom én, hogy reménytelen, mégis próbálkozik az ember, ámbár az ilyen szerzetet érvekkel etetni és logikával ostorozni, merő időpocsékolás...
mariaberta
Éljen Vidnyánszky Attila mély magyar ukrán a magyar Nemzeti Színház színház élén.Kérdésem: magyarul, vagy ukránul fognak a színészek játszani?
bretagne
@silber13: De az ember már csak ilyen, még a reménytelen helyzetben is reménykedik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.