Szombat reggel, gyanútlanul megyek hazafelé a piacról, a finom ebéd (vegyes gyümölcsleves, friss mentával, citromfűvel és gyömbérrel, erdei gombás kuszkusz) reményében, szatyromban a hozzávalókkal. A Flórián téri aluljáró közepén, ahonnan naponta zavarják ki a közterületesek a hajléktalanokat, már a jól ismert rezsicsökkentés-népszerűsítő pult.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@Csizmás Kond: Én sajnos a Fideszre szavaztam, de nem azért,hogy a gazdagokat gazdagítsák és elvegyék előlem a munkát,kenyeret.
Kívánok neked is hasonló jókat!
Hellcat
Ez annyira tipikus...annyira rohadtul tipikus hogy már fáj...ez van minden fidesznyikkel...szemellenzőt fel és kész...ha a fidesz lop csal hazudik akkor "nem néznek oda". Vitaképtelen szánalmas alak majdnem az összes.
Csizmás Kond
@gabrella: Köszönöm, és még sok szavazást kívánok...:)
Csizmás Kond
@Nakimaga: Semmit nem adnak csak úgy. Az is azért volt mert a megélhetés megkövetelte csak van aki nem akar emlékezni rá.
Csizmás Kond
@Nakimaga: Az még lemaradt, hogy abban az időben volt a legtöbb tüntetés a fizetésekkel kapcsolatosan, tanár, rendőr, vasutas egészségügy mindenki hetente vonult és kiabált.
SLAakku
"...hogy ha esetleg járna boltba, láthatná, hogy naponta drágul minden, hallaná, hogy az emberek egyre jobban morgolódnak, hogy – és ez a hivatalos statisztikákból is kiderül – legfeljebb a közmunkásokkal és az ingyen dolgoztatott próbaidősökkel nő a munkavállalók száma, hogy ahhoz képest, hogy azt ígérték, nem lesznek új adók, már azt sem tudjuk, hány adót kell kifizetni, hogy egy becsületesen számlázó kisvállalkozás képtelen megélni az adók miatt. ...

O..i Sz..e

Amikor ökölbe szurol a kéz….

“”Azt gondolom, időarányosan jól teljesítünk, bár például a munkahelyteremtésben elmaradtunk, hiszen azt ígértem: tíz év alatt egymillió munkahelyet hozunk létre”. Hozzátette, hogy ezt a vállalást most is érvényesnek tartja. “Ahol viszont gyorsabban haladunk, mint korábban gondoltam, az a rezsicsökkentés” – mondta.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok