Két éve állami támogatás nélkül működnek a HIV-prevenciót végző civil szervezetek, ezért többük működése ellehetetlenült. Pedig tavaly és idén eddig soha nem látott mértékben emelkedett a fertőzöttek, és az AIDS-betegek száma.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"Pedig tavaly és idén eddig soha nem látott mértékben emelkedett a fertőzöttek, és az AIDS-betegek száma."
Ez a szomorú !
gabrella
Saját maguknak köszönheti, legalább 80 %-ban. Szexelnek fűvel-fával.Védekezés nélkül.Meg is érdemlik.
laszlobihari
Ez az agyament társulat úgy látszik nem érti, hogy a jövönkel játszik, ne adj isten de elképzelhető egy "igazi" járvány és akkor mi leszünk Európa afrikája! vagy Rio-ja! Nem értem miért jobb a beszáradt . . . . . . egylet vagy szervezet pénzel való tömése, mint a közegészséget érintő problémák megoldása vagy minimum segítése, ha egy kormánynak a hála adó mise többet ér mint az Állampolgárok egészsége, akkor azt a kormányt el kell zavarni, minnél előbb annál jobb! vagy börtönbe velük és a kulcsot eldobni! A stadionokra szánt pénzből szerintem meg lehetne menteni az egészségügyet és még a prevencióra is jutna!
gabrella
Emiatt nem ostorozom a Fideszt, de inkább a vakoknak adták volna oda mint ez a csalás Gipsz Jakab és tsai.
Nyuszicsibe
Amíg csak egy gyerek is éhezik az országban-ennél sajnos jóval több-addig mindenki elmehet a pi@ába, én úgy gondolom !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.