Az Index bemerészkedett a tíz év után újraéledt szárszói találkozóra, ahol Farkasházy Tivadar kertjében becslésünk szerint a harmadik legmagasabb kommunistasűrűséget mérhetjük Magyarországon. Sokkolt riporterek, sokkoló képek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Nagyot tévedsz index.hu! A legnagyobb kommunista sűrűséget a kormányodban lehet mérni. Ott levegőt is alig kapsz tőlük. Már ezerszer felsorolták szinte minden fórumon a Fidesz pártkatonák előéletét. Ugyanolyan habzószájú kommunisták voltak, mint amilyen habzószájú fideszesek lettek most. És ezt még súlyosbítja az öregedésükkel együttjáró személyiségzavar is. Nem Fidesz ez már, hanem Trottyesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
talánegyszer
Nem igazán tetszett az írás,de talán néhány ember elgondolkodik rajta.A legnagyobb tévedése az írásnak,hogy nem a baloldali politikusokról írt-azok ugyan is nincsenek a parlamentben-,hanem egy másik tőkés csoport hatalomra való törekvésében résztvevőkről.
Kutyafüle
Hülye kérdésre hülye választ lehet adni:))
Halszem
@No_Fidesz_No_Problem: Nem tudhatod, hogy "NT" kedves jó Anyukája nem volt-e vécésnéni és szegény "NT" főbb gondolatai mindig is a vécék körül forognak?! :-(
Halszem
Kedves Attila!

Pártod 2005-ben Szili Katalin köztársasági elnöknek jelölésével már egyszer jól elba... -rontotta!

Ne menjetek bele még egyszer ebbe a hibába, mert a történelem csak mint orbánügynök fog téged is csak emlegetni!
kkalman
Lesüllyedt az Index a paparazzik és a bulvár szintjére. Belopakodnak egy rendezvényre, ahová nem hivatalosak. A fotós csipkebokornak álcázza magát, úgy készíti a fotókat, az újságíró meg a bulvármédia legalsó szintjén firkál össze-vissza.
Rég olvastam ilyen ritka szar cikket.
Edy Andre
Mennyire szarfos újság lett az Indexből. Ez a cikk itt szánnivalóan szar. Persze a háttere világos: a kiadó áttételesen más a Simicska-konszern része, és pár hónapja igazoltak pár ilyen panyiféle szerencsétlent, akik szépen tönkrevágják ezt az újságot.

Meg ez a stílus... Az URL, címében ott a munkacím: better_dead_than_red Jobb holtan, mint vörösen. Eszem megáll, komolyan.

Mondjuk ez a szánalmas gonzozás ott van az új lapokban is, ez is egy maszturbálás:
444.hu/2013/06/23/szarszo/

És biztosan ciki egy ilyen szárszói buli, csak nem gondolom, hogy mostanság ez a legfőbb gondja az országnak. Panyi meg a hasonlók egy betűt nem írnak a trafikügyről meg a napi milliárdos csalásokról. Kátrékonyabbak, mint Bayer, mert ő legalább nem próbálja ezt a faszverést coolnak hitt gonzózással álcázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.