A Fidesz arra kíváncsi, van-e kapcsolat a Hajdú-Bét csődje és a Bajnai család egyik bécsi cégének felfutása között - közölte Zsigó Róbert, a kormánypárt szóvivője hétfőn Budapesten. A Heti Válasz múlt csütörtöki számában írt egyebek mellett arról, hogy Bajnai Gordon volt miniszterelnök szüleivel közös befektetési cége Ausztriában adózik.

Ez alapján a Fidesz szóvivője ahogy a múlt héten, hétfői sajtótájékoztatóján is úgy fogalmazott, hogy "egy átláthatatlan osztrák cégháló" veszi körül a Bajnai családot, amely úgy döntött, vállalatain keresztül inkább adózik Ausztriának, mint hogy a magyar államkasszát gyarapítsa. Az Együtt-PM szövetség múlt csütörtöki közleményében azt írta: a választási szövetséget vezető Bajnai Gordon teljes egészében Magyarországon adózik jövedelmei után.

Zsigó Róbert szerint azonban a történetnek van egy másik elgondolkodtató szála is, mégpedig az, hogy az "osztrák cégháló" egyik vállalatának fő tevékenysége liba-, kacsa- és csirketermékek kereskedelme Közép-Európa és a Távol-Kelet között. A céget 1990-ben alapították, és a magyarországi Wallis Zrt. bécsi irodájából "nőtte ki magát" - mondta.

A kormánypárt szóvivője rámutatott, hogy mindeközben Magyarországon az ország legnagyobb baromfifeldolgozója, a Wallis többségi tulajdonában lévő Hajdú-Bét csődbe ment, felszívódott.

"Bécsben a Bajnai család baromfikereskedelemre szakosodott cége egyre nagyobb sikereket ér el, miközben Magyarországon a Bajnai vezette Wallis tulajdonában lévő baromfifeldolgozó (a Hajdú-Bét) csődbe megy, és vagyonát a Wallishoz mentették" - fejtette ki a szóvivő, aki ez alapján azt a kérdést tette fel: van-e kapcsolat a Hajdú-Bét csődbe vitele és a Bajnai család bécsi cégének felfutása között, hiszen mindkettő közel egy időben zajlott?

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Hogyne lenne kapcsolat a Hajdú-Bét csődje és Bajnaiék osztrák sikerei között.

Onnan indul a történet, hogy Bajnai apai nagyapja a románok oldalán harcolt -ellenünk. Majd megismerte Vivien R. EB képviselő nagyapját, akivel együtt szidták a magyarokat és elhatározták, hogy a magyar 2014-es választásokat elcsalatják, meggyengítik.
Ja és mindezt Ausztriában tervelték ki "Együtt ". Ettől kezdve a Hajdú-Bét napjai meg voltak számlálva, bár akkor még ez a cég nem is létezett, de tudták, hogy lesz.

Nosza, világos ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
Ha annyit foglalkoznának bajnaival, mint magukkal már régen az egész fidesz csürhe börtönben ülne, a trafikos, földes, stb haverokkal együtt... Csak a nagy különbség, hogy a bajnai a törvény előtt tudja megvédeni magát, a trafik ügy pedig soha nem fog vádlotakat megnevezni, mint ahogy a többi nyilvánvaló, személyiségi jogot, tulajdonhoz való jogot sértő folyamatos einstand ügyek sem.
nyanya001
Fideszesek gágágágágágá Fideszes szereplője van a Hajdú-Bét ügynek :P
alfahir.hu/fideszes_szereploje_van_a_hajdu_bet_ugynek
szablyafűrész
@nyanya001: Sopasch - sucking - saugen - сосание - sucer - πιπίλισμα - sanie - supt - смоктання - suzione und végezetül magyar irodalmi: SZOPÁS A KÖBÖN !

oszt' jó napot !
amaramaistanna
@Prof. Dr. Vak Komondor: Ez mindenkinek dolga,akiket álhírekkel bombáznak.
kacsa0707
Valahová csak elhajtotta Döbrögi a libák árát.
gabrella
Osztrák kormánynak van annyi esze,hogy megadóztassa ott, míg a nálunk külföldi tulajdonú cégek kiviszik a profitjukat.
Nincs tudásuk itt tartani,csak úgy,hogy áthárítják ránk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.