Bajnai Gordon személyiségi jogi pert indít Zsigó Róbert ellen, aki csütörtökön kijelentette: „…Bajnai Gordon és családja így valószínűleg milliárdokkal károsítja meg Magyarországot.”

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A Selmeczi meg a Giró-Szász már nem győzte a sok
hazugságot, betettek egy harmadik szócsövet, aki e rövid
idő alatt a másik kettő hülyeségét is túlszárnyalta ezzel !
tűzróka0919
És még most sem fogyott ki a fidesz a hülyékből !!! Feltételes módban vádaskodik ez a csökevényagyú .
dömdödöm
azt kellene megértetni a fidesszel és a kdnp -vel hogy becsületsértés miatt bármikor lehet perelni és általában fogantja is lesz ! Összeesküvés elmélettel nem lehet beperelni senkit sem Magyarországon sem máshol a világon :(
nemkati
Zsigó vagyonnyilatkozata szerint nincs vagyona, csak tartozása, és semmiféle plusz jövedelme a képviselői tiszteletdíjon felül. Egyébként nagyon szórakoztató ez a vagyonnyilatkozat, különösen az ajándékozási rész. :)

De senki ne aggódjon miatta, az elvesztett per költségét pártja fogja állni, mint ahogy ez lenni szokott, mert, ahogy ez lenni szokott, most éppen őt jelölték ki hazugságok állítására és Bajnai perlésére, nincs ebben semmi meglepő. Tessék megnyugodni, nem Zsigó találta ki hogy perelni akar.

Az meg már az ingerküszöb alatt van (sajnos), hogy ez a penetrás párt újra micsoda aljas módszerekkel él. Nem az a fontos, hogy elvesztenek egy pert, mert arra ugyan ki figyel?! Hanem hogy Bajnait (hol őt, hol mást) be lehet sározni. Aztán a HírTv-ben, a Magyar Nemzetben, a Heti Válaszban, stb. elég, ha csak mocsok hazugság- és rágalomhadjárat megjelenik, a folytatásról hallgatni fognak. A birka fideszfanokhoz a cáfolat, a tények, az igazság már nem jut el.

Mindenki gondolja végig, miféle erkölcstant fognak ezek taníttatni az iskolákban! Egyre nagyobb az értéke a becsületes embereknek, a Fidesz minél inkább fertőzi a közerkölcsöt. Pedig, ha akarnánk, lehetnénk akár egy kis tisztességes sziget ebben a lesilányult világban. De nem ezzel a vezetéssel, nem ezekkel a velejükig romlott fideszes politikusokkal. Mint mindig, most is, az egyes embereken múlik, hogy is állnak a saját becsületükkel, és mit tesznek hozzá ahhoz, hogy a világ jobb legyen.
nemkati
Azért vagyok most nagyon kibukva, mert 0rbán aljasságai nem most kezdődtek, és sokan úgy látják, hogy 0rbán megváltozott. Én ezt nem így látom, 0rbán nem megváltozott, hanem továbbfejlődött. Nagyon rossz irányban. Már az első kormány alatt olyan módon támadta Antall Józsefet és az MDF-et, ami engem elborzasztott. Utána jött az 1998-as választási kampány, amiben enyhe kifejezés az, hogy nemtelen eszközökkel támadta az MSZP-t és a miniszterelnök jelöltüket, Horn Gyulát. Talán ekkor fordultam el tőle és pártjától végleg. Akkor ellenzékben még lájtosabban jöttek elő az aljas támadások, utána kormányon persze ez a támadás érthetően szelídült, de 2002-től, amikor a vereséget nem tudta elviselni, akkor durvult el igazán, és ez azóta csak fokozódik. Azt mindenki tudja, hogy ő mozgatja a bábukat, Kövértől Selmeczyig, Szíjártótól Rogánig, Lázártól Kósáig, de azért ezek már önjáróvá váltak hála a jó nevelésnek.

Egyszerűen kiráz a hideg, amikor arra gondolok, hogy ha ezeknek még lesz idejük hatalmon lenni (már ez a majdnem 1 év is végtelen soknak tűnik), miként torzítják el a ma még egészséges elméket is, nem beszélve arról, miket lesznek képesek elkövetni, ha újra ellenzékbe kerülnek. Már annyira megmérgezték a gondolkodást, hogy nem tudni, mennyi idő kell megtisztítani az agyakat a szennytől.

Hát, rajtunk múlik, hagyjuk-e eluralkodni magunkon azt az erkölcsöt, amit mutat, tanít, sugall ez a banda. A besúgást, a hazugságot, a nemzeti giccset, az álságos hazaszeretetet, a gyűlöletet...
taglo
De félnek a ,,tetvek ,, a Bajnaitól !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.