Semmilyen formában nem hajlandó reagálni a rendőrség arra a kérdésünkre, hogy miért nem indítanak eljárást Orbán Viktor közlekedési szabálysértése ügyében. Mint azt megírtuk, a kormányfő az árvízi védekezés idején nem használta biztonsági övét. A Legfőbb Ügyészséghez fordult a Népszava, amiért a rendőrség egy nyilvánosan dokumentált szabályszegés ellenére két hete nem hajlandó eljárást indítani a kormányfő ellen. Mint azt többször megírtuk, Orbán Viktor maga tett közzé egy videofelvételt saját, és testőre súlyos közlekedési szabálysértéséről. A felvételen jól látható, hogy a Terrorelhárítási Központ autójában utazva nemcsak a miniszterelnök nem használja a biztonsági övet, de testőre sem.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nem akarok ötleteket adni, de ha Orbán kiállna és azt mondaná, hogy hibázott és példamutatásként kifizeti a bírságot SAJÁT pénzéből, azzal még politikai haszna is lenne. De ezzel a plagipálos szarkenéssel csak hergelik az embereket. Vagy el akarja játszani a szent és sérthetetlen államférfit, akinek mindent lehet? Ahhoz egy éves jövedelmét minden érdekeltségéből fel kellene ajánlania az ország javára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Csizmás Kond: Te írtad, hogy az ország egyik fele jelentgeti a másikat. Én meg csak felhívtam a figyelmed, hogy a másik fele az aki ebből sportot űz és elég sportszerűtlenül.
Levendula
Autózásaim során azok a sofőrök, akik több milliónál drágább verdákkal közlekednek, azok fittyet hánynak az összes kresz szabálynak.
Vezetés közben telefonálnak, nem teszik ki az irányjelzést, záróvonalon és piroson átmennek, magyarul szarnak mindenre, hiszen egynapi uzsonnapénzéből kifizeti a bírságot.
human
@Levendula: Nem működik elvileg egy pontrendszer, hogy x pont után jogsibevonás? Vagy lehet fellebbezni és aki jobban "érvel" az stornózza a hibapontokat? Kíváncsi lennék erre.
Levendula
@human: Drága naiv barátom! Szerinted ezeket meg meri állítani a rendőr? Hol élsz Te?
Amikor engem igazoltattak hétfő, akkor előttem is, utánam is mentek "csodakocsik", de miért is ne az én 15 éves autómat állítják meg???
marlin
Miért olyan szokatlan ez egy banánköztársaságban??
(Bár az olaszok már "átálltak" és a Berluszkoni már "leakasztott" 7 évet!! Hátha, . . . . )
human
@marlin: Berluszkoni nagyon népszerű volt a botrányai ellenére is. Sőt médiacsászár volt. Mégis sikerült lecsukni. Remélem hasonlóan erős jogállamunk van, mint az olaszoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.