Kétségtelenül nagy eredmény a csatlakozás óta  folyó túlzottdeficit- eljárás megszüntetése. Sajtóhírek szerint ezt Orbán is annyira fontosnak tartja, hogy - a mi pénzünkön - külön levélben tájékoztatja majd róla a választópolgárokat. A három százalék alatti költségvetési hiány mindenáron való fenntartása a társadalom és a gazdaság teherbíróképességét is jócskán próbára tette. Mi most leírjuk azt, ami biztosan nem lesz benne Orbán levelében! A kormány kölcsönös teherviselést emleget és jobban teljesítő Magyarországot. Az eljárásból való kikerülés azonban a gazdaság recesszióba lökésével járt. Megfelelő növekedés nélkül, egy negatív spirálba kerülve csak újabb és újabb megszorítások árán lehet fenntartani a hiánycélt. Így pedig Málta sorsára juthatunk, akik ellen javasolják ismét az eljárás megkezdését. Jövőre akár komolyan elszállhat a költségvetés. Hiába sikerül 2-3 évre kikerülni az eljárás alól, ha az nem fenntartható hosszú távon, csak cseberből vederbe esünk. Márpedig a folytonos...

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
orban csak a manak el. Ot nem erdekli hogy mi lesz 2-3 ev mulva. Szamara csak az a fontos hogy ujabb valasztast nyerjen jovore, es folytathassa a szabadrablast.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.