Levélben tájékoztatja Orbán Viktor miniszterelnök a lakosságot a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséről.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
[ho..oh..o] [2013.jún.24.]
Na jó éjt egy üdvözlő levéllel:

Drága Viktor!

Örömmel hallom, hogy ismét levelet készülsz írni nekem. Kedves gesztus ez Tőled, bár így nyáron kevésbé értékelem; gyújtósra most nincs szükségem, klotyópapírnak meg kemény, igazán küldhetnéd tekercsben is, ha már így költségekbe vered engem.

Mindenesetre a kósza hírek szerint abban az örömhírben fogsz részesíteni, hogy az általad igazgatott részvénytársaság kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól.

Hát ennek felettébb örülök.

Milyen kár, hogy magamról én nem írhatok Neked hasonló jókat, és hát úgy tűnik, mentül több a jószág a Te legelődön, én annál inkább bújom a mindenféle füveskönyveket, hogy miféle ehetőség nő még szerte az árokparton; ezúton közölném veled, hogy a libapimpó és a szőrös disznóparéj baromi rágós, de még a közönséges bűzaszatot sem téveszteném össze a zsenge árticsókával, különösen, hogy ez utóbbit mostanában legfeljebb fényképen csodálom.

Viszont mindegyikben rengeteg a vitamin.

Köszönöm, hogy ennyit fáradozol az egészségemért, és saját koleszterinszinteddel mit sem törődve eszed el előlem a zsírdús parasztsonkákat és az egészségtelen, füstölt és paprikázott-fokhagymázott kolbászárut, a cuppogós, dús csülköket és a ropogós-illatos libatepertőt... sajnos a mirigyeim még nem nőttek fel mindennek étoszához, lám, hát most is nem lenyálaztam a klaviatúrát?

Örömmel tölt el, hogy saját táplálkozásom gyökeres-leveles reformjával apró tégla lehetek a nemzet deficitcsökkentett Nagy Stadionjának dicsőségfalában, minden egyes lefaragott kalóriám beletuszkolódik a Nemzeti Együttműködés Nagy Bendőjébe, ami emészt és feldolgoz, amíg én ütemesen korgok hozzá.

Szerencsére a gyerek, az hamar feltalálta magát, az ő korában az ember még szívesen eszik hőscincért és fakérget, bár tegnap rajtakaptam, hogy kirágta a reklámújságból a sajtos parizer fényképét.

Viszont a macskáim határozottan indignálódottak, amikor ölre megyek velük megcsócsált egereikért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@QQCSI: Neki nem adok! Ma ellopott 2 fasírtot! Ráadásul nem engedi megfésülni magát...
entero
@QQCSI: Hiába célozgatsz, az nem az én nejem volt. Ő nem hord ilyen olcsó kosztümöt...:-)
QQCSI
@entero: Ne hülyéskedj, nem te jársz folyton a fejemben!
Bár bevallom, azelőtt azt sem tudtam,hogy van ilyen ótó, hogy Lexus.
entero
@QQCSI: Pedig ez a Toyota csúcskategóriás autója.
QQCSI
@entero: 1.07,55
„Nem ismered a Toyotát?
Toyotát? Nem. De a nagynéném ezen a néven világhírű gésa volt.”

www.youtube.com/watch?v=n_ylRHVV0l0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.