„Az elért teljesítményével Magyarország XXI. századi kultúrájának méltó képviselőjévé vált. Ezúton szeretném megköszönni ezt a teljesítményt, amely kreatív és lelkiismeretes munkát tükröz” – egyebek mellett ezt írta ByeAlexnek címzett levelében a Magyar Nemzeti Bank elnöke, aki ezüst emlékérmét is adományozott az idei Eurovíziós Fesztiválon induló magyar énekesnek. A kitüntetésről a Facebookon számolt be a „Kedvesem” című dal előadója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@Nauta: Ha fentebb nézel,láthatod! Delete lettem hernyó jóvoltából!
Nauta
@Mobil123: FideSSnél van! Ezt "imrekertészezésnek",pontosabban "láncimrekertészezésnek" nevezi az irodalom tudomány! /plagizáltam hobbisdebésztől (vastagbőr portálról) / Az ember mindig tanul!!
Nauta
@QQCSI: Gyühet a sör! Korsóval és hidegen!! Proszit!!
tivoli
Kezdem sajnálni ezt a sztárocskát. Valakik addig piárolták míg köztudatba hozták, erre ez a majom Matolcsy csokit is ad neki. Nem a kisgyerek a hibás, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe került.
JAJMÁR
Van aki tüntet, van aki kitüntet.
Mindkettő zavarokat okoz manapság...
tivoli
Elterelő hadműveletek valami fontosabbról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.