Az idén március-májusban 3 millió 910 ezer főre nőtt a foglalkoztatottak létszáma, amely 62 ezer fővel haladta meg az egy évvel korábbit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön.

Közülük 3 millió 878 ezer fő volt 15-64 éves, ami 66 ezer fős növekedést jelent az egy évvel korábbihoz képest. E korcsoportban 57,9 százalék volt a foglalkoztatottak aránya, ami 1,2 százalékponttal magasabb, mint egy évvel ezelőtt.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Mint tudjuk volt a számok nem hazudnak.Csak akik a számokat leírják...kivéve a Gyevi bírót,meg a Vezírvajdát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
Mint tudjuk volt a számok nem hazudnak.Csak akik a számokat leírják...kivéve a Gyevi bírót,meg a Vezírvajdát.
Levendula
Ez tuti! Most már nem kéthetente, nem hetente, hanem naponta jönnek füvet nyírni a közmunkások, pedig a fű kiszáradt a nagy kánikulában... Kergetik a fűnyírójukat a száraz porban...
vörösfuvalat
Ugyan már huncut KSH mért nem 162ezren? Az még szebben hangzana, vagy ezt a számot kaptátok meg a kormánytól?
csikknorisz
Csak azt tudnám, ezt miért a KSH közli mindig, mindenféle homályos programok lefuttatása után. 2 éve is elcseszték (vagy épp, hogy akkor nem cseszték el), aztán visszavonatták velük a munkanélküliségi/foglalkoztatottsági adatokat. Azóta nem mernek túl rosszat kihozni. De kérdem én, most, a 21. században, mikor mindannyian nyilván vagyunk tartva akár dolgozóként (NAV), akár munkanélküliként (NFSZ, önkormányzatok, stb) akár nyugdíjasként, akár kisiskolásként egy-egy számítógépes adatbázisban, miért nem lehet egy konkrét számot közölni statisztikai handabandák helyett? Egy cseppet pontosabb lenne, mint egy mintavételt kivetíteni a teljes lakosságra.
Hellcat
Aki bedől ennek a baromságnak az meg is érdemli...több a közmunkás, a rendes állását meg egyre többen vesztik el...de a statisztika az statisztika marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.