A Fidesz szerint az elmúlt öt évben nem volt olyan kevés álláskereső, mint most. Az MSZP szerint 300 ezerrel kevesebben dolgoznak ma, mint a kormányváltáskor. A munka nélkül maradtak már nem is keresnek munkát?

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kumming
@Csizmás Kond: Alkalmi munka, napszám, bejelentés nélküli robot például. Ja, és sokan azóta külföldön dolgoznak, mert itthon nem talált munkát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: A cinikusság és a valóság itt ugyanaz. Én is sokmindent szeretnék de csak azt engedhetem meg magamnak amit elő tudok állítani, szóval nem elég csak akarni meg kérni, azt meg is kell teremteni.
A munkahelyek amit már többször letárgyaltuk nem kívánságműsor, nem köteles senki senkinek munkahelyet teremtsen vagy ellátást biztosítson, azt a jogát akkor adta el amikor demokráciát kiáltott. A diktatórikus vagy szocialista rendszerben az egyének nem önállóak hanem részei a rendszernek tehát gondoskodni kell róluk, a demokráciában viszont ez nem áll fenn, itt mindenkinek a saját ügye úgy élni vagy dolgozni ahogy akar, kötelezni nem lehet senkit semmire.
Csizmás Kond
@Hellcat: Fentebb már leírtam, még annyit hozzáteszek, hogy az éhendöglés is mindenki magán ügye...emlékez demokrácia van.
JAJMÁR
"itt mindenkinek a saját ügye úgy élni vagy dolgozni ahogy akar, kötelezni nem lehet senkit semmire"

Nem is kell. Azért az kívánatos, hogy a törvényes keretek között maradjon "a mindenkinek saját ügye", és a tisztességtelen jövedelemszerzés ne legyen jog.

Az emberi méltóság, a munkához való jog a demokráciában nem luxus, hanem szintén kívánatos, és a széles rétegek elszegényedésével nem jár együtt. Nézz körül a világban, vannak jól működő demokráciák, őket figyeld, ne azokat, akiké rosszabb.

Mo. ennél többet érdemel :)))) és többre is képes.
kukac50
3 hónap után nem jár a munkanélküli segély,utána mennek a polgármesteri hivatalhoz alamizsnáért,csak azokról már nem esik szó. 500 ezer ember dolgozik külföldön azoktól ott vonják le az adót.
Vespa crabro
Igen, na végre, jó irányba haladunk!
A jólét jellemzője, nem a gürizés!:-)
Törölt felhasználó
Megnézném aivándoroltak számát is... Ugyanis a külföldön alkalmazott is foglalkoztatottnak számít a statisztikában és persze az utcát seprő de gdp-t nem termelő közmunkások számát is adjuk hozzá. A statisztikákban ez mind plusz, miközben minusz...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.