Az Egyedieset nevű felhasználó Tumblren tett közzé egy fotót egy tankönyv díjbekérő számláról. Ebben arról tájékoztatják a szülőket, hogy megjelölt határidőig fizessék be a tankönyvek árát.

A levél arról is tájékoztatja az érintetteket, hogy amennyiben határidőig - júlis 31-ig - nem érkezik be az összeg a megjelölt számlára, akkor a tankönyvcsomag átadása az iskolakezdéskor nem garantálható. 

Előre kéri az iskola a tankönyvek árát - itt egy számla

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Valakiknek jó biznisz a tankönyvkiadás. Miért nem lehet egyszerűen feltölteni a könyveket a net-re, onnan meg mindenki leszedi magának ami éppen kell. Tudom, hülye vagyok! :))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Mobil123: Értem. Méregdrága könyveket hoznak ki pocsék minőségben , csak azért hogy egy család , ahol három gyerek van háromszor vegye meg ugyanazokat a könyveket!
darwin
Az augusztus végén pótvizsgázók mit fizetnek (ha megbukik nem kell új könyv,csak új munkafüzet ha nem bukik,akkor mindenből az új évad kell ) és mikor (most,amikor semmit sem tud,vagy ha levizsgázott ) ?
Lehet,hogy vicces a kérdés,de ha iskolánként csak 20 bukás van már az is több száz gyerek.
kukac50
Nagyon szegény az ország! Na ez a sikertörténet kulcsa!
bagolyka
2 csekket kaptam majdnem 50 ezer :(((((
kréta
Aki nem kapott csekket, annak az iskola tankönyvfelelősét kell keresnie. No, kereshetik nyáron... a suli zárva, a tk.felelős nyaral! :)
kréta
A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) több kafetéria-szolgáltatóval is megállapodást kötött annak érdekében, hogy a munkáltató által béren kívüli juttatásként adható iskolakezdési utalvány is felhasználható legyen a tankönyvek kifizetésére. A KELLO által minden iskolás gyermek nevére kipostázott díjbekérőt 2013. augusztus 1-jétől a kijelölt postahivatalokban, valamint a kialakításra kerülő KELLO-pontokon Iskolai Erzsébet-utalvánnyal, Sodexo Iskolakezdési utalvánnyal, Posta Paletta Iskola utalvánnyal, Edenred Ticket Service beiskolázási utalvánnyal, illetve Puebla beiskolázási utalvánnyal is ki lehet majd egyenlíteni. A KELLO-pontokon pedig az OTP Cafeteria kártyát is elfogadják majd. A befizetési határidő július 31-ről augusztus 15-re módosult.

tankonyvrendeles.kello.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.