A népesedési programmal a középosztály gyermekvállalási kedvét lendítené fel a kabinet, többek közt kiterjesztenék a családi adózást, másfél-kétszeresére növelnék a szociálpolitikai támogatást, rugalmas...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
biztos munkahely,jövőkép,áfa-csökkentés kellene a fiataloknak!!!ja és ne a szocpolért szüljenek!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Klassz ez a szocpol ötlet. De munkahely és fizetés nélkül vajon ki meri majd meglépni? Nyilván az új trafikosok biztosan ...
gabrella
Majd lesz egyre több öngyilkos anya aki magával viszi a gyerekét,hogy ne szenvedjenek azok sem.
coni
Hosszútávú, kiszámítható gazdaság és társadalompolitika nélkül komoly ember nem fog gyereket vállalni ebben az országban. Éppen azok a fiatalok akik jól képzettek, nyelveket beszélnek már nem terveznek itthon, mivel nem lehet tudni, holnap milyen visszamenőleges törvénnyel lehetetlenítik el őket.
Powerforce
Kezdődik a kampány, osztogatni kell a jövőt elfelé!!!
Tekla
Nem szocpol kell a gyermek vállalási kedv erősítésére, hanem tisztességes munka .,Ja és munkabér ,nem kegyelem kenyér . Lakás ahol fel lehet nevelni és kiszámítható biztonságos jogi háttér!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.