A módosabb ügyfelektől még a duplájára emelt tranzakciós illetéket is átvállalják egyes bankok. A bankok sorra jelentik be, hogy az augusztus 1-jétől érvényes pénzügyi tranzakciós illetéket áthárítják ügyfeleikre. Nemcsak egyes bankszámláknál, az elektronikus utalásoknál és a készpénzfelvételnél, hanem a bankkártyahasználatnál is felszámítják majd a megemelt mértékű illetéket. Az úgynevezett prémium ügyfelek azonban megúszhatják a sarcot, mert őket a pénzintézetek mindenáron meg kívánják tartani. Egy átlagos ügyfél számára évente mintegy 3300 forintos terhet jelent majd a bankok által áthárított tranzakciós adó.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Azért kíváncsi lennék, hogy a "bélcsillag" mit tudna erre (is) mondani, de mióta letudta a heti feljelentgetéseket, úgy eltűnt, mint Moszkvában az aranyóra!!
Amúgy mindenkinek javasolom a szalmazsákot - kód se kell, meg tolvajadót (tranzakciósadóna) sem kell fizetni!! ( A Fidesz útonállói meg menjenek dolgozni, ha pénzt akarnak!! )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@Nauta: meg az előző összes maffiáé!
entero
@Nauta: Szerinted tényleg csak az élhet jól, aki csal, lop, hazudik? Ennyire szegényes a felfogásod? Nem magadból indulj ki, nem mindenki született örök vesztesnek.
marlin
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
marlin
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@marlin: Ilyen jól ismered Nautát? Persze, miért ne ismerhetnéd, nem sok különbség van köztetek. A túlzott deficitből pedig kötelező kijönni, bármi áron.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.