Kilenc internetes óriásvállalattól, köztük a Google és a Yahoo keresőprogramokat működtető cégektől, illetve Facebook népszerű közösségi oldalt vagy a világszerte használt YouTube videomegosztó portált üzemeltető vállaltoktól gyűjtött be információkat az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) - írja a The Washington Post című napilap.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@miazavalami: Dehogy maradtunk le!
Éppen ellenkezőleg egy kissé előbbre vagyunk, mint a beképzelt Nyugat.
lbs
@miazavalami: Abban, hogy a világpolitika alakulásának várható trendjéhez igyekezünk igazodni és nem a Nyugat kegye8iért legyeskedünk végre!
Tudnivaló, hogy Kína már most is gazdasági világhatalom és Oroszország is azzá fog válni.
A bolsevik mételytől megszabadult Oroszország, az óriási ásványi kincs bázisával együtt hihetetlen lehetőségekkel bír.
Ezt már annak idején a legendás Bismarck kancellár is felismerte és igyekezett annak idején a gazdasági és politikai kapcsolatait szorosra fűzni a cári Oroszországgal.

Ez volt az angolszász-francia gyarmatosítók rémálma, a fejlett német technológia és a szinte kimeríthetetlen nyersanyagforrások, valamint az óriási humán erőforrástömeg találkozása.
Elég utalnom a Nabucco gáztávvezeték megépítésének a csúfos kudarcára.
Addig vitatkoztak róla az EU-ban, amíg az oroszok szép csendben előrehaladtak az építésében.

Nos a tárgyalások ez irányba mutatnak itthon is, meg a Visegrádi Négyek esetében is.
lbs
@lovacka: Igen ez igaz.
Csak nekünk van mire rátartinak lennünk!
Nem kell a gazdaságunk felpörgetéséhez, az IMF bábáskodása.
miazavalami
@lbs: Ez nekem nem tűnik reálisnak. Valahogy az az érzésem , hogy aki kicsi , szegény az ne kiabáljon , főleg ne akarjon feltételeket szabni , mert beverik a képét. Ráadásul akkor , ha egy olyan közösség tagja ahol erősebbek , okosabbak , tapasztaltabbak vannak.Mi a fenének tették tönkre az orosz piacot? Akkor is nagy mellénnyel járkáltunk , teli pofával üvöltöttek : Ruszkik takarodjatok! Ma ugyanez az ember odaállít és akar valamit. Ez enyhén szólva is vicces, és sajnálatra méltó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.