Nincs erős ország tiszteletre méltó hadsereg nélkül - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, miután a Parlamentben tárgyalt Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkárral.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
"Nincs ugyanis erős ország tiszteletre méltó hadsereg nélkül, így Magyarországnak is szüksége van egy itthon és a világban tiszteletet kiérdemlő hadseregre - jelentette ki Orbán Viktor, megjegyezve, hogy az ehhez szükséges feltételeket a kormánynak kell megteremtenie."

Úgy legyen, Viktor! Dobjátok össze a rávalót, de már épp elég fegyveres védi a segged a
mi pénzünkből, ti meg még az államadósság csökkentő alapba sem nagyon szálltatok be,
pedig a jövedelmeteket mi adjuk össze...:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
No, szóval!
Ha tagja vagyunk a NATO-nak! Ahová öntjük a pénzt méretlenül, akkor minek nekünk hadsereg? Nem azért költünk rájuk, hogy megvédjenek?
Ki érdekel, hogy a számunkra eladni kívánt hadieszköz - jelesül vadászrepülő - milyen kategóriájú - használt, lestrapált, újszerű - ha nincs rá szükségünk?
Talán jobb helyekre is lehetne azt a mérhetetlen sok pénzt költeni?
Pl. Bölcsődei, Óvodai, Iskolai étkezésre, hogy biztosítva legyen a gyermekeink fejlődése, akikre az államot akarjuk bízni!
outsider
Cigi, gyógyszer, föld, szerencsejáték..., és belenyúltak megint, a fegyver is nagy üzlet
...ital, temetkezés, bank...:) (és 1 virtuális köpés részemről:)
szablyafűrész
@Dalton: Ez az okos(kodó)tojás a mérnökitől olyan messze van, mint én a hittantól. Jó ha max. technikusija van, de ebben sem vagyok biztos.
Külön élmény a típusismertetője - ami tiszta gugli !
lajospapa
Sok okos fejtegetést olvastam itt és nem lettem okosabb. Ha jól emlékszem utoljára Mátyás király fekete serege tudta eredményesen védeni az országot. Az is úgy, hogy diplomácia is volt mellette. Na az most is van, láttuk, hallottuk ma is a miniszterelnök urat,hogyan osztogatta a sallerokat és kokikat. Egyébként nyugodtak lehetünk a keletről betörő ellent megállítanák az osztrák határon, a délről jövőt Komáromnál, az északi támadót pedig Szeged után mindjárt. Három napra az agresszió után. Addig meg őrizzük a koronát zsinóros mentében.
kukac50
Magyarország kormánya ellen a 7-ik cikk bombaként működhet, mert minden emberi jogot nem lehet alkotmánnyal és új törvényekkel korlátozni.
Orbán a jogállamiságot és a demokráciát leépíti,Horti korszakot hozza vissza.
Ezért kell a hadsereg,ha a Nép lázad leverjék a lázadókat. Azért mondták ma az Európai parlamentben,hogy a Magyar Népet a kormányától kell megvédeni!
lbs
@Dr plágium: Ami azt illeti a mai ifjúságra (meg a mindenkori ifjúságra) rá is fér!
Nem két évre mint régen, hanem egy fél év lenne az alap kiképzés, utána tartalék állományba helyeznék.
Évente pedig továbbképzésre kettő hétre be lenne hívva mindenki természetesen lépcsőzve.
Így van ez Svájcban is és ott évszázadok óta tökéletesen működik ez a rendszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.