A 6-os főúton megtett 30 kilométeres útra egy öttengelyes, Euro 5-ös környezetvédelmi besorolású jármű után közel 37 ezer forintot számítottak fel, azaz bő ezer forintos kilométerdíj jött ki. És még ez sem minden: a Rajka-Cegléd útvonalon a hivatalos útdíjportál számításai szerint nem egészen 18 ezer forint volna a tarifa egy hasonló kamionra, a számláról ennek közel négyszeresét, bő 70 ezer forintot vontak le…” Bal-Rad: Döbrögi, a januárban kudarcot vallott közbeszerzés hallatán-kijelentette: “Ha az ég leszakad, akkor is elindul július elsején a rendszer!” – SzRTI: Hát most épp leszakad…

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Az a baj, hogy már minden fuvarozó nagy cégként működik. Kis fuvarozó bt-k, magánzók nincsenek, azokat kiölték - pedig ők tudnának finom kis útlezárásokat rendezni. Sajnos a nagyobbak nem fognak, inkább lenyelik, beépítik az áraikba ezt az újabb sarcot.
Yeromos
A rezsicsökkentés jegyében majd majd csökkentik 10%-al az 1000 Ft-os útdíjat.
Dr.luigilongo60
@Yeromos: Pár homár meg tapsolna szorgalmasan.:-)))
JAJMÁR
Nem kell azon csodálkozni, hogy miért drágább itt minden, mint külföldön.
Az meg érthető, hogy ilyen csodás utakra drága díj dukál ! :(
Vicces lenne, ha nem velünk történne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.