A Roni ABC-k alkalmazottai csak akkor hívhatnak mentőt, ha bent a boltban van baj. Ha az üzlet előtt történik, kifejezetten tilos segítséget kérniük – írja a cink.hu egyik kollégájukra hivatkozva, aki személyesen tapasztalta meg mindezt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Így lehet csökkenteni a költségeket a kórházakban.:-(
Így nem kell észre venni, hogy egyre kevesebb az orvos.
Így nem kell annyi költeni a tb-nek a betegre.
Így nem amortízálódik le oly gyorsam az orvosi műszer.
STB.
Boszi27
@Mobil123: Van még olyan bűncselekmény hogy segítségnyújtás elmulasztása, vagy megtagadása, ilyesmi? Vagy eltörölték?
Mobil123
@Boszi27: Biztos, hogy van, de az csak pl. Rád, Rám vonatkozna ha nem segítenénk. Az olyanokra aki seggnyaló arra nem. (a f@sz szopókra sem lásd.a bolt főnők!!)
laszlobihari
@ila51: A mentősöknek valóban "macerás" az ittas emberrel foglakozni, de Te mint nem szakember nem tudod eldönteni, hogz az illető piás avagy bekómált (cukorbeteg!), ha cukros akkor a szájszaga aceton szagú, sokan ezt érezve azt mondják : részeg! Való igaz a mozgása a beszéd képessége (vagy hiánya) plussz ez a szag megtévesztő, csakhogy ez az állapot a cukros számára ÉLETVESZÉLYES, ezek után is nyugodtan hívd a mentőket hiszen a segítség mindenkinek jár. Én is cukorbeteg vagyok és remélem, hogy nem kerülök mégegyszer ilyen helyzetbe! elég volt egyszer!
Boszi27
@Mobil123: És így amortizálódik az etika, ami majd lassan a valóságban nem, csak az iskolai tananyagban létezik.
Mobil123
@Boszi27: Az etika már leamortizálódót ebben az országban!! Az etikát, erkölcsöt kizárólag csak otthon a Szülő (ha olyan persze!!) tudja mutatni, tanítani a gyermeknek, de az iskola, a jelen politikai bagázs nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok