A Fidesz és a KDNP azt kezdeményezi, hogy az Országgyűlés sürgősséggel fogadja el azt a határozatot, amelyben a Tavares-jelentés megszavazására válaszul kimondja: az Európai Unió visszaél hatalmával - közölte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője és Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hahahahaha...megy ám a kapálódzás, szerencsétlen barmok nem tudják már mihez kezdjenek :D SZÁNALMAS!!!
dr. prédikátor
Cigus fecalicus. ha a gittegylet tagja vagy akkor el kell fogadni az egylet szabályait!nehogy má az egylet igazodjon tehozzád.!!!
adrenalink
És a demokratikusan megválasztott 2/3 :-) lihegve meg is szavazza...
lópicigáspár
Klinikai eset! Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mikor szívja fel magát annyira az EU, hogy nyilvánosságra hozza egy grazi klinika leleteit, hogy megtudja a világ, ki irányít egy országot és osztja az észt! Hihetetlen, hogy ugyan azt teszi Brüsszelben, mint itthon ellenzékként, csak neki van igaza, a többi idióta!
Hellcat
Hahahahaha...megy ám a kapálódzás, szerencsétlen barmok nem tudják már mihez kezdjenek :D SZÁNALMAS!!!
Pálinkafőző Rézüst
@lópicigáspár: ez már tényleg szó szerint beteges...:((
lópicigáspár
@Pálinkafőző Rézüst: Ha, csak beteges volna...!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.