Magyarországon a dohányárusítás forradalma zajlik a napokban, bár a változások bírálói szerint valójában csak egy korrupciós trükkről van szó, amelynek segítségével a kormányzó párt híveit jutalmazzák...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mutyi kormány mutyi intézkedései túlmentek a határokon.
Néhány utcával arrébb Tóth Zoltán boltos, aki szintén elveszti a cigiárusítás jogát, eddig jövedelme harmadát szerezte a dohányáruk eladásából. Fia autista, leukémiája van, a család küszködik, hogy megszerezze neki a szükséges orvosi ellátást. A dohánybolt-átalakítás egyik hivatalos célja az volt, hogy elvegyék az nagy profit lefölözésének lehetőségét a benzinkutaktól és az áruházláncoktól, és átadják a magyar családoknak, a hátrányos helyzetű embereknek. Tóth azt mondja, reméli, hogy az egész pályázatot megsemmisítik és visszaállítják az eredeti helyzetet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Horizont: 20:41 hsz. Nagy az isten állatkertje, és ezt Te is nagyon jól tudod!!
Addig amig ilyen széthúzás van az ellenzékben addig nem sok esély van ezektől megszabadulni. ( és azért az ellenzék sem fényes csillag szerintem!)
Mobil123
@Horizont: Hát azért én sem teszek másként :-)) , de mi lesz utánna? Mert ha mennek is attól Mi még évekig nyalhatjuk a sót(hogy finom legyek!).
Mobil123
@Horizont: Ja hát otthon nagyon bírok Én is :-))))))

Jó éjszakát Mindenkinek:-)
JAJMÁR
@Horizont: Attól tartok, ha így megy tovább, ki kell válnunk az Eu-ból! Lehet, hogy ez a célja ennek a zembernek?
Igaza van Bajnainak, népszavazás kell, hogy akarunk-e az Unióba tartozni még.
JAJMÁR
@Horizont: Az ATV-én hallgattam a Bajnait, ő el fogja ezt indítani, úgy értettem. Az emberek nagy többsége (pályázatok,fejlesztések, földalapú járadékok, multicégek,) kétségbeesne, ha megszűnnének ezek a pénzcsapok. Leállna itt szinte minden. Kizárt dolog, hogy ellene szavazzanak. Ha viszont mellette, ha újra megszavazzuk, akkor el kell fogadni a játékszabályokat. Amiket egyébként így is, csak lehet hülyíteni a népet...
(Nem tudom, mi a célja OV-nak ezzel az Eu. ellenességgel!)
verőce21
@Horizont: (20:41) Pedig van önjelölt miniszterelnök aspiráns, több mint szükséges ! :)
Lehet válogatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.