Szabó Tímea és Jávor Benedek független képviselők, a Párbeszéd Magyarországért társelnökei "Nem akarunk olyan Európát (áthúzva) Magyarországot, ahol a nagyobb visszaél az erejével és a többség visszaél a hatalmával" feliratú molinót tartanak fel Orbán Viktor miniszterelnök Az Európai Parlament (EP) igazságtalan döntéséről címmel a Tavares-jelentéssel kapcsolatban tartott napirend előtti felszólalása alatt az Országgyűlés plenáris ülésén.

Cikkünk a témában itt >>>

MTI / Koszticsák Szilárd

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laszlobihari
Jogos! Ezenkívül bele kéne ordítani a pofájába az igazságot, hátha felébred!
szaboria1
Csak azt nem értem akik megbízásból figyelik a kommentelők hozzá szólásait mennyire nincsenek meg elégedve a kormány munkájával. Pedig mindig azt hangoztatja a nemzetért teszi, de szerintem csak porhintés az egész.
hallgatag
A szomoru ebben, hogy ezt szóról-szóra igy mondta OV a strasbourgi EP-ben, azzal a különbséggel, hogy nem volt EUROPA áthuzva, és a Magyarország szó a mondat elején volt...Idézem:

" NEM AKARUNK OLYAN EUROPÁT,AHOL A NAGYOBB VISSZAÉL AZ EREJÉVEL,
ÉS A TÖBBSÉG VISSZAÉL A HATALMÁVAL !!! "

De nincs is a helyén sem Ö, sem a lézerjani...a részükre fenntartott széken !!!
Kinos lett volna...Igaz, egy rinocéroszbör az arcon Strasbourgban sem rebbent...
( csak kicsit rángatózott) Ezzel leleplezte a magyar belpolitikai eröt, hatalmat...egyértelmü bizonyiték az EU-nak, bár ebbe nem szólnak bele, csak éreztetni fogják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.