Helyi lakosok állítottak tiltakozásul sátrakat Martonfa határában, a tervezett befogadóállomás helyszínén augusztus 2-án este. A Magyar Közlönyben július 31-én megjelent kormányrendelet szerint a volt honvédségi lőtéren ideiglenes befogadóállomást terveznek az illegális bevándorlók elhelyezésére, erről viszont a martonfaiakkal nem egyeztettek.

MTI
MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vizinyuszi
Nem lenne ezekkel a táborokkal gond, ha nem engednék ki onnan a Másokat, csak miután villámgyorsan elbírálták a kérelmét, mely után azonnal kitoloncolás következik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vizinyuszi
Bele lehet keverni a politikát, lehet vele szépen takarózni, hiszen orbánt és 100 fogú nemzeti rabló zenekarának hatalmas az ellentábora. Azonban azt tudni kell, hogy a legtöbb ember esetében a bevándorláshoz való viszonyt nem a politika vagy a politikai hovatartozás határozza meg.
36
A Sormási tábor sem jobb ötlet. Közel van az osztrák határ. Nem csodálnám, ha a sógorok is megkezdenék a kerítés építést.
papa.49
@justhpeter: A ,,túlmozgásos csodacsatár,, szempontja ,,itt egy nagy halom pénz szépen szétbasszuk mindenfélére,, valami csak bejön)))))))))))
human
Valahol el kell helyezni a menekülteket. De ennek az a módja, hogy előre tájékoztatják a lakosságot. Nem arra gondolok, hogy felhergelik őket, hanem, hogy milyen módon valósul meg az ott élők ellátása, milyen mozgástérrel rendelkeznek. Fontos a lakosság felvilágosítása, mert a bizonytalanság és tudatlanság jót nem szül.
vizinyuszi
Nem menekült (legfeljebb Törökországig, jelentős részük addig sem), hanem álmenekült, köztük rengeteg bűnözővel és dezertőrrel.
Amelyik idáig eljut, az már nem az életét félti, hanem a saját és családja egzisztenciáját egyengeti. Azt meg egyengesse odahaza!

Minél több van Európában belőlük, annál nehezebb lesz megszabadulni tőlük. Ha az EU, úgy dönt, hogy ezeket visszatoloncolja 2-3 év múlva, akkor a kontinensen háború, káosz és félelem lesz az úr.
A reményvesztett bevándorlók egy része ráadásul bűnöző vagy terrorista csoportokkal is összeáll(hat).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.