Egész oldalas hirdetést jelentetett meg a kormány pénteken a napilapokban, amelyben a Magyarország ellen folytatott túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséhez gratulál az ország népének.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ez a gennygombóc arra is emlékszik még amikor ő volt Brüsszelben, hogy az uniós pénzek felfüggesztéséért kuncsorogjon???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Ez a gennygombóc arra is emlékszik még amikor ő volt Brüsszelben, hogy az uniós pénzek felfüggesztéséért kuncsorogjon???
A Tündik bündije
Ez még balfaxabb, mint a rizsacsökkentős tv reklám...
pbalage
1: A sikerült úgy néz ki, hogy jikerült.
2: Helyesírási hiba van benne, mert helyesen úgy kell leírni, hogy "túlzott-deficit eljárás" (amúgy lehet direkt csinálták a hülyéknek, mert úgy mást jelent.)
3: amúgy meg bekaphassák... :D
pacsni
èn csak egyszer szeretnèk talàlkozni ezzel a genszterrel, hogy megmondjam neki mit gondolok ròla, ez nekem olyan oromet hozna, mint egy 5-os lotto nyeremèny. Nem hiszem, hogy ez a hulye tokfilko nemveszi èszre, hogy miket hord ossze.
tivoli
@pacsni: Pletykatársaim nevében is igérhetem, hogy fizessük az útiköltséged is, csak szólj, mikor indulsz.
tűzróka0919
"és a közösen meghozott áldozatokra" meg a jó Q ist fa a közös pofátokba . Ti áldozatot ?! Plusz 4-600 000 -res fizetési többlettel !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.