A Citibank sem bírta tovább, kijött az új hirdetmény, amiben a legtöbb számlacsomag esetén még a kártyás vásárlásért is fizetni kell. Közben az OTP arról tájékoztatta az ügyfeleit, hogy az eddigi 87 forint helyett 101 forint lesz a rendszeres utalás, egyéb elektronikus pénzmozgások esetén 3 ezrelékes díjat számol fel a bank.

MKB, Budapest Bank, Erste és a Mohácsi Takarék után a Citibank is áthárítja az adóemelés utáni plusz költségeit. Méghozzá az Új 0 forintosnak nevezett számlacsomag kivételével a kártyás vásárlást is 3 ezrelék terheli. Tehát 100 ezer forint költés után 300 megy az államkasszába és ezt a bank ügyfelei fizetik - írja a Penzcentrum.hu.

Az OTP tájékoztatása szerint a rendszeres utalások költsége azoknál a számláknál, ahol eddig 87 Ft volt, 101 Ft lesz. Az eseti utalások belföldön díjai 0,1%-kal emelkednek, és a minimum-maximum értékek is növekedni fognak. A kedvezményes belföldi eseti utalások maximumai magasabbak lesznek. Külföldi eseti utalások díjai 0,05%-kal emelkednek és a minimum-maximum értékek is növekednek. Pénztári készpénzfelvétel díjai 0,3%-kal emelkednek, és ahol összegszerű díj van megadva költségként, az is növekszik.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Eddig bónuszokat kaptam,ha kártyával vásároltam.Most nekem kell fizetni.Köszönjük rezsicsökkentés!Köszönjük Fidesz.
@pacsni: Nem hogy ingyenes volt,de még bónuszt is kaptam érte.Normális országban kímélik a készpénzt.De mikor volt ez normális ország?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Orbán is tudhatja, tudja, nincs az országban olyan szolgáltató, amelyik a rárakott terhektől nem igyekszik megszabadulni. A bank is egy szolgáltató, még ha nem is nevezik így. Ezért, ha a szolgáltatókat adóztatja a kormány különböző extra adókkal, azok ezeket az adókat előbb-utóbb, igaz nem adó elnevezéssel, de áthárítják a szolgáltatást igénybe vevőkre.
Ez az egész egy aljas trükk a kormány részéről, hogy az embereket minél jobban megadóztassa, miközben a rezsicsökkentéses parasztvakítást adja elő. Azokat a filléreket, amiket a rezsicsökkentéssel visszaad, már régen elvette az emberektől. Sokszorosan elvette, és még továbbra is visszaveszi.
entero
@bakegya: Ezt a tükörképed mondatta veled?
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kukac50
30 %-ékot kell fizetni a bankok szolgáltatásáért.
entero
@bakegya: Akkor gondolom, a magadfajtákkal nem szoktál foglalkozni...
bakegya
@entero:... Mint ahogy több esetben kénytelen voltam megajánlani -személyre szólóan- a kivételeknek járó- távoltartási kényszerem.Csak és csakis önmagam ismételhetem,és számodra itt van a pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.