Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK) eddig három, egyenként 250 ezer euró névértékű Letelepedési Magyar Államkötvényt értékesített - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Érdekes mert a rádióban reggel még három kínairól volt szó. Most meg titok övezi?? Nahát!! De egyébként most tapsikoljunk??!!
QQCSI
@Mobil123: Ne hallgass Te rádiót, ne nézz tévét, árt! :)

Maradjunk annyiban, hogy az sem igaz, amit kérdeznek.
Mobil123
@QQCSI: Na jól van basszus, de akkor mire ébredjek reggel 5-kor??:-))) Csipogásra?:-))
Mobil123
@QQCSI: Te kelnem kell nem aludni tovább, és Én erre simán hunyok tovább:-))
A busz meg várhat a ház előtt Rám:-)))
Tehát marad a hírek, mert arra tuti hogy magamhoz térek!( ennyi baromságot már csak néhény kollégám bír összehordani, de azokat is könnyen magukhoz térítem:-D)
Dr. Felipe
Csak három? Hát senki nem akar letelepedni ebben a sikeres hazában? Hol vagytok nagymagyarok, hol vagytok idegenbe szakadt véreink?
Hát sajnáljátok azt a rongyos 250 ezer eurót a mi nagy vezírünktől csuti dakota turultoll viktortól. Hallatlan. Pedig ilyen olcsón sehol sem tudtok hazát vásárolni magatoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.