A L’Express című francia politikai hetilap honlapján jelent meg kedden, tehát az európai parlamenti Tavares-vita reggelén Frank Engel luxemburgi európai néppárti (kereszténydemokrata) képviselő írása a fenti címmel. A cikk érdekességét, ami miatt utólag is érdemes teljes terjedelmében közölni, nemcsak a néppárti képviselő véleménye adja, hanem az is, hogy a Galamus csütörtöki hírösszefoglalójában közölt Bokros Lajos-közlemény is őt említi: „A szavazás leleplezte a Fidesz folyamatosan hangoztatott hazugságát, miszerint hazánk ’baloldali összeesküvés’ áldozata lenne. A Tavares-jelentést sok néppárti képviselő megszavazta, köztük a Néppárt jelentéstevője, Frank Engel”, írja Bokros. Frank Engel cikke:

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Magyarország benne van az EU-ba,csak Orbán egyszemélyes háborút vív ellenük.
Az EU számoltassa el Orbánt,úgy a támogatások összegével,mint az emberi jogok sárba taposásával, vagy a bíróságok befolyásolásával kapcsolatban.
Egy fejbe kolintást az is megérne,hogy 8 órai munkával 49 ezer forintot lehet keresni abból családot eltartani rezsit fizetni,ez sem az Unió elvárásának megfelelő gondolkodás.
Lépjenek a kormánytagok nyakára és követeljék ki Nekünk a jogainkat,ha mi képtelenek vagyunk összefogni és megvédeni 360 képviselővel szembe magunkat.
Az Európai parlamentben a Magyar Nép érdekében beszéltek, és csak a magyar kormányt marasztalták el.
Mobil123
"Magyarországnak, a magyaroknak minden okuk megvan rá, hogy büszke és ambiciózus nép legyenek. Nem szabad suttogóra fogni a hangjukat" - Azok vagyunk, csak a politikusaink ne lennének annyira hatalommániásak. És valóban hangosabbnak kellene lennünk.
tűzróka0919
orbán birkái hol vagytok ? Néppárti családtag ostorozza a trottyeszt . Vagy álruhás komcsi ő is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.