Soron kívül, uniós pénzből fizette ki a Hajdú-Bét károsultakat a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal a héten. A pórul járt gazdák megsegítését valamennyi parlamenti párt jogosnak ítéli. A Bajnai Gordon által vezetett Együtt 2014 úgy véli, hogy a kormányzó párt a Hajdú-Bét ügy "túszul ejtésével" a Fidesz-kabinet rossz kormányzásáról akarja elterelni a figyelmet. Csekély mértékű támogatások kifizetésére egyébként minden kormány alatt volt példa - csak éppen médiafelhajtások nélkül.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Május óta sem változott a helyzet.
"Amikor tehát a Fidesz kiáll, és egy ismerten kockázati ágazat károsultjainak pénzt oszt, akkor jó lenne, ha a szóvivője pár egyéb kérdésre is választ adna. Ami nem menti fel azt, aki szándékosan csődbe visz egy vállalkozást, és a csalárd csőd haszonélvezője. Ezt azonban nem hordóról szórt fillérekkel, hanem a jogorvoslat eszközeivel illik egy jogállamban elintézni. Bírósági döntéssel odaítélt kártérítések keretében, és nem kegyúri keggyel enyhítve a károkat. Igaz, egy jogállamban egy miniszterelnök nem egy parlamenti felszólalásban szokta megróni a bíróságot egy-egy döntésért. De úgy tűnik a Fidesz nem igazán tudja, akarja, vagy meri bíróságra vinni a libák ügyét. Inkább kiosztja az ideiglenes népi Turul szerepét a szegény háziszárnyasra. Hátha leteríti az ellenzék jelöltjét. "
endresy.blogspot.hu/2013/05/aljogallami-libazas-fidesz-modra.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.