Még ezen a héten pénzt kap a Hajdú-Bét károsultak egy része, soron kívüli kifizetés indításával 131 kérelmezőnek 192 millió forintot utalnak át július 11-én, csütörtökön - közölte Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) agrárgazdaságért felelős államtitkára kedden Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Betaloc
"Budai Gyula fontosnak tartotta azt a munkát, amelyet a tárca ez ügyben elvégzett, mivel ez a tevékenység sok nehéz sorsú embernek teszi könnyebbé az életét."

A kifizetésnek semmi köze ehhez. Maga az időzítés is politikai, választási érdeket szolgál.
A zsivány fidesz így próbál alávágni, illetve szeretné lejáratni Bajnait (nem védem, őt sem komálom!). Ezzel azt üzeni a narancsos horda, hogy lám mi segítettünk az annak idején Bajnai hibájából rosszul járt libatenyésztőkön. Szemét, álszent banda!!!

"Wittner Mária, a károsultak szószólója arról beszélt, hogy az ügyben vétkesek nem kerülhetik el sem a földi, sem az égi igazságszolgáltatást."

De a fidesz sem! Remélem a fidesz hazug, rabló bandája is az igazságszolgáltatás kezére jut, legyen az bármilyen is.
Kezdhetnék azzal, hogy Wittner lakóhelyének utcáját átnevezik Horn Gyula utcára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.