Még ezen a héten pénzt kap a Hajdú-Bét károsultak egy része, miután soron kívüli kifizetés indításával 131 gazdának 192 millió forintot utalnak át csütörtökön. A Vidékfejlesztési Minisztériumban történt egyeztetés után a gazdák meglepődve hallották a gyors segítségről szóló döntést. Volt, aki a nagy örömre verset is szavalt a Fidesz-kormány segítségéről és Bajnai Gordon átkos szerepéről. Wittner Mária pedig további felelősségre vonást helyezett kilátásba.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A HajdúBét károsultaknak az a szerencséje, hogy Bajnai ígérete ellenére visszatért a politikába, különben ugyanúgy nem kapnának semmit mint a többi károsult. Mivel ez választási kampány, nem szociális érzékenység, különben nem hagyna milliókat a kormány az útszélén. Mivel Bajna beígérte a maffia felszámolását, fél tőle a hatalom. Jogosan tart az elszámoltatástól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.